30 de idei pentru o manichiură nude deosebită

Nuanțele nude arată excelent pe unghii și se potrivesc perfect pentru orice ocazie. O manichiură în tonuri delicate de crem, bej, roz pudrat sau gri deschis este potrivită pentru orice moment al zilei.
Se asortează atât cu ținutele pentru birou, cât și cu cele casual sau pentru evenimente speciale.

Un alt avantaj al nuanțelor nude este acela că pot fi purtate indiferent de lungimea unghiilor. Arată la fel de bine pe unghiile scurte ca și pe cele lungi.

Dar dacă vrei să-i oferi manichiurii tale nude un plus de farmec, atunci poți apela la mici trucuri. Îți poți transforma radical manichiura în tonuri nude folosind accente de culoare, strasuri, aplicații sau desene geometrice.

Manichiura nude este cel mai bine completată de accentele metalice și strălucitoare.
De exemplu, poți folosi aplicații aurii la baza fiecărei unghii pentru a obține o manichiură mult mai elegantă. De asemenea, o unghie colorată integral cu o ojă într-o culoare metalică precum auriu sau cupru va completa perfect manichiura ta nude. Poți folosi și glitterul pentru a trasa modele interesante pe unghiile colorate cu ojă nude.

Modelele geometrice abstracte, precum și cele minimaliste, care se mențin în tendințe încă de anul trecut, vor fi foarte bine evidențiate pe o manichiură în nuanțe nude.
Culorile neutre sunt o "pânză" excelentă pentru astfel de desene deosebite.

Descoperă câteva idei care te vor ajuta să oferi un plus de personalitate unei manichiuri în nuanțe nude.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod