30 de manichiuri florale pe care să le încerci primăvara aceasta

Nimic nu inspiră primăvară mai mult decât motivele florale. Şi pentru că nu mai avem mult până când vom fi răsfăţate de aromele proaspete şi îmbietoare de zambile şi frezii, îţi propunem câteva idei interesante de manichiuri perfecte pentru acest sezon.
Motivele florale şi botanice nu doar că sunt în tendinţe anul acesta, dar sunt şi cât se poate de feminine şi romantice, ideale pentru o manichiură de primăvară.

Sunt în tendinţe imaginile cât mai detaliate şi florile pictate pe unghii într-un mod cât mai realist. Dar cum este dificil să obţii astfel de modele impecabile, încearcă şabloanele sau modelele ce pot fi aplicate în saloanele de cosmetică.

De asemenea, abţibildurile speciale te pot ajuta să obţii o manichiură cu motive florale impecabilă, fără să apeleze la serviciile unui specialist.
Sunt foarte simplu de folosit şi nu îţi afectează unghiile.

Nu doar florile arată excelent pe unghii, ci şi elementele de inspiraţie botanică. Mugurii, frunzele şi chiar fructele de primăvară precum cireşe sau căpşuni sunt perfecte pentru a obţine o manichiură impecabilă, inspirată de elemente naturale.

Descoperă câteva modele interesante de manichiuri florale din care să te inspiri pentru această primăvară.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod