8 măști faciale cu mere pentru un ten luminos

8 măști faciale cu mere pentru un ten luminos

Merele sunt benefice nu doar în alimentație, ci și în tratamentele de înfrumusețare. Află cum să incluzi merele în măștile faciale naturale pe care ți le faci acasă
Aceste fructe minunate conțin vitamine, minerale, antioxidanți și alți nutrienți care îți pot transforma radical tenul. De asemenea, conțin acid malic, un ingredient natural cu efect exfoliant. Descoperă opt măști pentru ten cu mere pe care să le încerci: 

Mască cu coajă de măr și miere


Coaja de măr poate fi folosită pe post de ingredient activ în măștile faciale. Curăță un măr de coajă și pune coaja în blender. Adaugă o lingură cu miere și blenduiește iar, pentru a obține o pastă omogenă. Aplică masca pe față de două ori pe săptămână pentru a obține tenul sănătos și strălucitor la care visezi. Nu uita să speli merele din comerț cu apă în care ai dizolvat puțin bicarbonat de sodiu.
În acest fel vei elimina de pe coajă toate impuritățile.

Mască cu pulpă de măr și miere


Înlocuiește coaja de măr din masca de mai sus cu pulpa de măr. Amestecă trei linguri de piure de măr cu două linguri cu miere organică. Aplică masca pe ten, las-o să acționeze timp de 10-15 minute apoi clătește-te cu apă călduță. Pielea ta va deveni mai catifelată, mai netedă și va avea o nuanță mai uniformă, datorită efectului exfoliant al merelor.

Tratament cu suc de mere, lapte și miere


Stoarce sucul dintr-un măr. Adaugă două linguri cu lapte proaspăt crud și trei linguri cu miere organică. Blenduiește amestecul, apoi aplică tratamentul pe față, lasă-l să acționeze 15 minute apoi clătește-te cu apă călduță.
Vei avea un ten proaspăt, cu o strălucire naturală.

Mască cu măr și germeni de grâu


O altă mască excelentă poți obține dacă amesteci o lingură cu piure de mere verzi cu o lingură de germeni de grâu. Dacă amestecul ți se pare prea consistent, adaugă două lingurițe cu apă de trandafiri. Amestecă bine și aplică masca pe ten. Las-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește cu apă călduță. 

Masca cu mere, făină de ovăz și miere


Amestecă două linguri de făină sau fulgi de ovăz măcinați fin, două linguri cu cublețe de măr și patru linguri cu miere organică. Mixează totul în blender pentru a obține o mască consistentă. Aplică pe ten și lasă să acționeze timp de 20-25 de minute.
Această mască te va ajuta să elimini celulele moarte și să ai o piele cu aspect proaspăt și strălucitor.

Mască cu măr, smântână și zeamă de lămâie


Această mască este foarte eficientă pentru persoanele cu tenul gras. Pisează pulpa unui măr, adaugă două linguri cu smântână și o lingură cu zeamă de lămâie. Aplică masca pe ten, evitând zona ochilor, las-o să acționeze timp de zece minute, apoi clătește-te.

Mască cu lapte, iaurt și gălbenuș de ou


Dacă ai tenul uscată, această mască este ideală pentru tine. Bate un gălbenuș de ou, adaugă o lingură cu lapte și trei linguri cu piure de mere. Amestecă bine, până când obții o pastă omogenă.
Aplică masca pe față și las-o să acționeze timp de jumătate de oră. Clătește-te cu apă călduță.

Mască cu măr, miere și iaurt


O astfel de mască este perfectă pentru hidratarea intensă a tenului. Pune în blender două linguri cu cubulețe de măr, o lingură cu iaurt și o lingură cu miere. Mixează până obții un amestec omogen. Aplică masca pe piele, las-o să acționeze timp de 20 de minute, apoi clătește-te cu pă călduță. Pielea ta va fi hidratată și în același timp va fi mai luminoasă.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod