Ce parfum să oferi, în funcție de personalitatea femeii

Atunci când vrei să oferi un cadou, parfumul poate fi cea mai bună alegere. Însă, cum îl alegi pe cel potrivit? Fiecare parfum are o poveste în spate, fiecare notă din el este ideală pentru o femeie anume. Așa că, în rândurile de mai jos, te invit să descoperi cele mai bune alegeri!

Și pentru că rolul nostru este acela de a-ți ușura alegerile, iată cum să alegi parfumul potrivit:

1. Parfum pentru femeia feminină
Femeia căreia vrei să-i dăruiești un parfum este feminină, delicată și senzuală? Atunci cea mai bună alegere este Bvlgari Omnia Crystalline. Acest parfum nu poate fi asociat cu altceva decât cu puritatea sufletului. Cu o aromă din timpurile străvechi și un design unic al flaconului, devine alegerea ideală când vine vorba despre femeile feminine. În plus, aroma discretă a florilor de lotus și a lemnului de balsa, oferă o notă de mister celei care îl poartă.
 
2. Parfum pentru femeile de toate vârstele
Calvin Klein Women este special conceput pentru femeile de toate vârstele. Nici prea greu, nici prea fresh. Women este un parfum efeverscent, floral-lemnos. Este ideal pentru femeile care știu ce vor și care își pot exprima cu ușurință sentimentele și entuziasmul.
 
3. Parfum pentru femeile misterioase
Chopard Wish are o compoziție neobișnuită și reușește să facă orice femeie să se simtă specială și răsfățată! Notele sale misterioase de violete se combină perfect cu senzualitatea și delicatețea esențelor de trandafir și prospețimea salcâmului. În plus, flaconul vine cu un design deosebit: în formă de diamant.
 

 
4. Parfum pentru femeile romantice
Kenzo Jungle L'Elephant are un amestec de mandarine proaspete, cardamom și chimem, combinate spectaculos cu ylang-ylang, lemn dulce și chihlimbar senzual, vanilie și patchouli. Este ideal pentru femeile romantice, independente și moderne.
 
5. Parfum pentru femeile inocente
Pentru femeile inocente, feminine, dar misterioase, parfumul ideal este Lolita Lempicka Lolita Lempicka. Acest parfum amintește de emoțiile nevinovate din tinerețea lipsită de experiență. Aduce tremur în genunchi, palpitații inimii și reamintește de sărutul dulce al buzelor. 
 
7. Parfum pentru femeile puternice, dar tinere
Cu un cocktail ce se remarcă prin notele de ceai de trandafir, citrice și crini de vale, Moschino I Love Love este ideal pentru femeile puternice, dar tinere! 
 
8. Parfum pentru femeile senzuale
Fiecare femeie are îngerii și demonii ei, așa că de ce să nu optezi pentru parfumul Givenchy Ange ou Démon? Acesta are o compoziție contradictorie, care întruchipează perfect puritatea, eleganța, impirația și spiritul ludic. 
 
9. Parfum pentru femeile care preferă notele masculine
Nu puține sunt femeile care preferă parfumurile bărbătești, cu un miros proaspăt, ușor și clar, ce emană atât prospețime, cât și siguranță. Unul dintre parfumurile bărbătești potrivite și pentru femei este Paco Rabanne Invinctus. Se deschide cu note proaspete de grapefruit, mandarine și note de mare, apoi continuă cu o combinație delicată de frunze de dafin și iasomie.
 

 
10. Parfum pentru femeile independente
Rasasi Rumz Al Rasasi Zebra este parfumul ideal pentru femeile tinere, care iubesc  individualitatea. Denotă esența unei personalități urbane, moderne și stilate, ca un cod al identității.
 
11. Parfum pentru femeile îndrăznețe
Fiecare dintre noi cunoaștem cel puțin o femeie plină de viață, îndrăzneață, dar încărcată de emoție. Pentru ele, parfumul potrivit este Jean Paul Gaultier Scandal.
 
Atunci când îți dorești să oferi un parfum cadou, ține cont atât de notele sale, cât și de designul flaconului. Acesta sunt întotdeauna în concordanță cu aromele sale.
 
Tu ce parfum preferi? 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod