Cel mai bun tratament pentru unghii. Ce produse să alegi?

Indiferent de mediu, de poziția socială pe care o ai sau de resursele financiare de care dispui, știi cât de important este felul cum arată unghiile și mâinile tale. Și pentru că mâinile reprezintă cartea de vizită a fiecărei femei, îți explic pe larg cum să alegi cel mai bun tratament pentru unghii.

1. Crema de mâini

 
Tenul, gâtul și mâinile sunt cele trei părți ale corpului care au tendința de a îmbătrâni cel mai repede și cu toate astea, femeile au tendința de a-și îngriji tenul mai mult. Este important să alegi o cremă de mâini hidratantă, care să exfolieze pielea delicat, cu un complex bogat de vitamine A, C și E, uleiuri de îngrijire precum Panthenol, Alantoină și ulei de nuci de Macadamia. 
Crema TRIND Hand Repair îndeplinește toate aceste condiții, având o formulă unică bazată pe Omega 3 și Omega 6.
 

2. Cremă hidratantă pentru cuticule

 
Evită să-ți tai cuticulele și optează pentru un produs de hidratare, care înmoaie și ameliorează deshidratarea. De ce este important să nu-ți tai cuticulele? Pentru că acționează ca un scut împotriva infecțiilor. Astfel, dacă ai probleme cu aspectul unghiilor (sunt casante, cu striații sau îngălbenite) s-ar putea ca problema să fie din cauza cuticulelor. 
 
România este printre puținele țări unde se mai practică tăierea cuticulelor pentru că există un mit conform căruia odată ce le-ai tăiat, nu mai poți avea o pieliță hidratată. Nimic mai fals. Cuticulele pot fi hidratate cu o cremă special concepută cu agenți naturali de hidratare și emolienți care înmoaie. Dacă nu știi ce să alegi, îți recomand Trind Extra Moisturizing Cuticle Cream, disponibil pe trind.ro.

3. Tratament pentru unghii

 
Oja semipermanentă pare a fi soluția salvatoare pentru femeile ocupate, însă unghiile au de suferit, atât din cauza pilirii excesive, cât și expunerii la UV. Este important să faci pauză la cel puțin 3 luni și să urmezi un tratament pentru întărirea unghiilor, altfel există riscul ca unghiile tale să devină casante și exfoliate. 
Folosește TRIND Nail Repair Natural dacă ți se exfoliază unghiile sau Trind Nail Balsam dacă le ai fragile, uscate și cresc greu. 
 
Așadar, acordă atenție unghiilor și mâinilor tale și începe un tratament hidratant înainte de sosirea verii. Nu ignora nici îngrijirea unghiilor de la picioare!  
 

Cosmina Kovács
Cosmina Kovács
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod