Cum să ai un bronz frumos pe tot parcursul anului fără să te expui la soare

Expunerea la soare este benefică pentru organism cu o singură condiție: să nu ai alte probleme de sănătate și să respecți orele de plajă recomandate de către medicii dermatologi.

Însă ce alternative ai atunci când vrei să te bucuri de efectele pozitive ale bronzului? Solar? 

 
Suspiciunile privind efectele negative ale solarului au fost confirmate încă din 2009 și știm deja că probabilitatea apariției cancerului de piele crește odată cu expunerea intensivă la razele ultraviolete. 
Cu toate astea, te poți bucura de o strălucire aurie pe tot parcursul anului dacă folosești un gel autobronzant colorat pentru față și corp, precum Sunright Insta Glow. Gelul îți asigură atât conturul prin modelarea aspectului feței și altor părți ale corpului, cât și aspectul nude pe care acum îl poți obține prin strălucirea naturală a pielii.
 

Iată câteva motive pentru care merită să alegi Sunright Insta Glow:

 

1. Nu are miros

Pe lângă faptul că nu are miros, Sunright Insta Glow alunecă ușor pe piele, astfel încât obții o aplicare uniformă, plăcută. 

2. Se usucă rapid

După numai 15 minute, Sunright Insta Glow se usucă fără să mai existe riscul de a-ți păta hainele.

3. Ingrediente hidratante

Nu numai că obții un bronz frumos, dar vei avea și o piele netedă, fină la atingere. Gelul are o textură irizantă, care nu se scurge și nu se spală ușor la câteva ore după aplicare.

Cum să folosești gelul pentru a obține o piele strălucitoare?

1. Exfoliere

Pielea are nevoie de o pregătire înainte de a aplica gelul. Folosește exfoliantul Liquid Body Lufra pentru a îndepărta celulele moarte, dar și pentru o strălucire luminoasă a pielii.

2. Aplicare

Gelul se aplică după exfoliere pe o piele intactă, fără iritații. Este suficient un strat subțire de gel atât pe față, cât și pe corp pe care trebuie să-l aplici prin mișcări circulare. 
Imediat după aplicare trebuie să te speli bine pe mâini, apoi îndepărtează gelul de pe genunchi, glezne și coate.
De asemenea, evită zonele sensibile ale feței: ochii, linia părului și buzele. 

3. Timp de așteptare

Ai nevoie de numai 15 minute, apoi te poți îmbrăca fără să mai fii stresată din cauza petelor. 
 
Acestea fiind spuse, dacă îți dorești să te bucuri de un bronz impecabil și în sezonul rece, găsești gelul autobronzant aici
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod