extensiile de sprancene

Extensiile de sprâncene: tot ce trebuie să știi despre ele

Această nouă metodă îți permite să ai sprâncene frumoase, cu un aspect natural. Află cum se aplică și cum se întrețin extensiile de sprâncene
O tendință importantă în frumusețe, care se menține deja de câțiva ani, este reprezentată de sprâncenele groase și dese, cu un aspect cât mai natural. Acest trend a apărut după o perioadă lungă în care sprâncenele subțiri și arcuite au fost la modă, prin urmare nu este de mirare că foarte multe femei și-ar dori sprâncene mai dese, dar nu le pot avea.

Pensarea excesivă este principalul motiv pentru care numeroase femei au sprâncene subțiri și rare. Firele de păr smulse în mod repetat din zona sprâncenelor nu mai cresc sau cresc foarte subțiri și decolorate.
Iar în acest caz singura soluție până în prezent era conturarea sprâncenelor cu creion dermatograf sau tatuarea acestora prin tehnica fir cu fir ce presupune desenarea pe piele a unor linii subțiri care imită firele de păr.

Dar o nouă procedură dezvoltată de curând vine să le salveze pe cele care vor sprâncene dese, cu un aspect foarte natural. Este vorba despre extensiile de sprâncene. 

Ce sunt extensiile de sprâncene?

Extensiile de sprâncene sunt foarte asemănătoare cu cele pentru gene, de tipul fir cu fir. Sunt realizate din fire subțiri de mătase naturală, imitând perfect părul uman.
Pot fi mai subțiri sau mai groase, într-o gamă variată de culori cu un aspect natural pentru a putea fi adaptate cu ușurință fiecărei persoane în parte.

Cum se aplică extensiile de sprâncene?

Firele de extensii se atașează pe firele de sprânceană naturale cu ajutorul unui adeziv special, transparent. Spre deosebire de extensiile pentru gene, cele pentru sprâncene se pot lipi și direct pe piele în zonele în care nu mai există fire naturale. 

Cum se întrețin extensiile de sprâncene?

Durata purtării extensiilor de sprâncene ajunge până la o perioadă de două săptămâni. Dar pentru ca acestea să reziste tot acest timp trebuie respectate câteva reguli de îngrijire.
În primul rând, acestea se tratează cu grijă, se ating cu mișcări ușoare și se evită frecarea sprâncenelor cu mâna, prosopul, dischete demachiante etc. Machiajul sprâncenelor este de evitat atunci când sunt atașate extensii. Nu este recomandat să aplici fard sau creion pentru conturarea sprâncenelor. De asemenea, nu este recomandat să folosești uleiuri sau creme hidratante grase pe sprâncene pentru că acestea afectează adezivul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod