Frumuseţe. Epilarea cu laser, tratamentul eficient în cazul pilozităţii excesive

15% dintre femei se confruntă cu creşterea părului pe faţă şi pe corp, o boală ce ascunde de cele mai multe ori tulburări hormonale sau afecţiuni ale tiroidei
Hirsutismul aduce cu sine în primul rând neplăceri de ordin estetic, care ulterior se transformă în traume psihice. Epilarea definitivă cu laser reprezintă acum o variantă sigură şi de durată, care poate completa tratamentul medicamentos pentru obţinerea unor efecte imediate. Dacă excesul de păr este cauzat de tulburări hormonale, atunci apare în zone precum bărbie, deasupra buzei superioare, în zona perciunilor şi pe partea interioară a coapselor. De regulă, părul este închis la culoare şi aspru. 

Laserul Cynosure Elite, disponibil în clinicile Coquette Beauty Clinique din toată ţara – Bucureşti, Cluj, Constanţa, Braşov – utilizează cea mai performantă tehnologie la ora actuală.
În plus dispozitivul de răcire Zimmer care transformă tratamentul într-unul foarte puţin dureros alături de cele două lungimi de undă diferite, mai lungi, care se pot adapta şi pielii mai închise la culoare, eliminând astfel riscurile de ardere şi hiperpigmentare. 

Am tratat cu succes în cadrul clinicilor o mulţime de paciente care aveau această problemă, iar rezultatele au fost foarte încurajatoare pentru ele. Având în vedere că tratamentul medicamentos se întinde pe o perioadă mai lungă până să dea rezultate, epilarea definitivă cu laser are avantajul de a ameliora starea psihică a pacientelor care încep să devină mult mai încrezătoare observând schimbările imediate la nivelul zonelor tratate.
Răcirea pielii cu Zimmer concomitent cu aplicarea luminii laser conferă cea mai eficientă protecţie şi cel mai ridicat confort pentru pacient, iar lungimile de undă ale luminii diferite asigură penetrarea la diferite profunzimi în piele. În plus acest laser este special şi pentru tratarea pielii bronzate, acum că sezonul estival tocmai s-a încheiat, în condiţii de siguranţă şi eficacitate, precum şi tratarea tipurilor de piele mai închise la culoare, graţie parametrilor care pot fi reglaţi pentru a acomoda toate tipurile de grosime şi culoare ale firelor de păr”
, explică dr.
Andreea Iftimie, manager medical Coquette Beauty Clinique. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod