Manichiura albă este în tendințe. 30 de stiluri din care să te inspiri

Trendurile anilor 2000 au parte de o revenire în forță anul acesta. Printre ele se numără și manichiura albă, un stil care a cucerit Instagram vara aceasta.
Dacă pedichiura în tonuri de alb a fost trendul major al verii, manichiura albă pare să rămâna una dintre preferatele influencerilor de pe Instagram și în această toamnă. Și nu ar trebui să fie o surpriză, având în vedere cât de bine se potrivesc unghiile albe cu pielea bronzată de la final de vară. Oja de un alb pur creează un contrast puternic cu pielea arămie, ceea îți pune în evidență atât manichiura, cât și bronzul.

Variantele în care poți purta oja albă sunt cât se poate de variate, deși poate ai senzația că nu există prea multe opțiuni. Iată câteva stiluri în care să porți oja albă:

Oja albă perlată


Una dintre cele mai importante tendințe ale anului este oja albă cu tonuri perlate. Aceasta conține particule strălucitoare foarte fine care creează un efect sidefat.
Poți încerca și oja albă cu aspect opalescent, ce oferă străluciri colorate discrete.

Oja crem


Dacă nu ești adepta albului pur, atunci poți încerca oja în nuanțe șterse de alb sau crem. O astfel de manichiură are un aspect delicat și natural. Aceste tonuri de alb au un look vintage și te vor ajuta să obții o manichiură romantică și interesantă.

Manichiura albă și detalii strălucitoare


Vei crea o manichiură deosebită dacă asociezi oja albă cu detalii strălucitoare realizate cu glitter sau ojă în nuanțe metalice. Poți acoperi o singură unghie cu glitter sau poți să realizezi modele strălucitoare pe fiecare unghie.

Nail art pe fond alb


Cea mai bună modalitate de a pune în valoare desenele pe unghii este aceea de a folosi un fond alb. Oja albă îți permite să evidențiezi modelele pictate pe unghii, indiferent care este stilul de nail art preferat.
Dacă preferi o manichiură minimalistă, atunci alege liniile simple trasate cu o ojă de altă culoare sau cu o ojă cu glitter. Desenele de inspirație botanică sau florală sunt în tendințe anul acesta și vor fi foarte bine puse în valoare de un fond alb.

Manichiură în alb și negru


Atunci când vrei un stil monocromatic, asocierea de alb și negru este perfectă pentru a realiza o manichiură simplă, dar modernă. Creează linii, puncte sau picturi pe unghii folosind numai albul și negrul. 

Manichiura french reinventată


Manichiura french pare să reziste de-a lungul timpului în tendințe, dar este în fiecare an reinventată astfel încât să arate deosebit. Folosește oja albă pentru a contura fiecare unghie sau pentru a realiza o manichiură în stil moon, în care este realizată o semilună la baza fiecărei unghii.

Mesaje pe unghii


Un alt stil care s-a făcut remarcat pe Instagram este cel al mesajelor desenate pe unghii. Aplică ojă albă pe unghiile tale și desenează apoi litere sau cuvinte pe fiecare unghie.
Vei realiza astfel o manichiură care transmite un mesaj și care va atrage toate privirile. O modalitate foarte simplă de a realiza această manichiură este aceea de a folosi șabloane speciale sau stickere pentru unghii.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod