Manichiură franțuzească pentru unghii scurte. Cele mai frumoase 50 de modele

Te gândești că nu îți poți face o manichiură franțuzească pentru că ai unghiile scurte? Este o concepție greșită pe care o au numeroase femei care preferă unghiile scurte.
Deși manichiura french poate fi mult mai ușor obținută pe unghii lungi, noile modele în tendințe se potrivesc la fel de bine și dacă ai unghii mai scurte.

Manichiurile french care se poartă anul acesta pot fi complet diferite față de varianta clasică cu vârfuri albe pe care o cunoaștem de atâția ani. Nail artiștii care lucrează cu marile case de modă au propus stiluri de french originale și interesante. Unul dintre ele este colorarea vârfurilor în diverse nuanțe, de la tonuri neon și până la culori metalice sau chiar negru.
Poți aplica glitter pe vârfurile tale sau o linie subțire de ojă cromată. Efectul este unul original, deosebit. De asemenea, se folosesc destul de mult modelele nail art pe unghiile french. Poți să aplici mici cristale pe unghiile tale care vor adăuga un plus de eleganță modelului de manichiură franțuzească clasică. 

O altă opțiune este să alegi o bază de o altă culoare, nu neapărat o nuanță nude, și să aplici pe vârfuri o culoare complementară sau contrastantă. De exemplu, unghiile tale pot fi roz intens iar vârfurile roșii. 
 

Citește și: Manichiuri nail art pentru unghii scurte.
20 de idei pe care să le încerci 

 
Unul dintre trendurile majore ale acestui an este manichiura franțuzească reinventată și în special modelul ombre french. Acest stil presupune trecerea treptată de la o nuanță semitransparentă deschisă către vârfuri de un alb mat. Arată la fel de bine precum maichiura french clasică și adaugă în plus un aspect modern și interesant. 

Stilul gradient ombre se potrivește foarte bine unghiilor scurte pentru că nu există o linie clară de demarcație care arată unde se termină patul unghiei și unde începe vârful.
Creează iluzia unui vârf mai lung pe măsură ce tonul de alb mat se continuă. 

Pentru a obține acest look trebuie în primul rând să folosești o bază de calitate pentru unghii și să aplici apoi un roz pal sau o nuanță neutră pe post de culoare de bază. După ce s-a uscat, aplică pe un burete de machiaj o nuanță de alb și una de roz, având grijă să se intersecteze puțin cele două nuanțe. Elimină excesul de ojă de pe burete pe o bucată de hârtie, apoi tamponează fiecare unghie.
Va trebui să aplici câteva straturi pentru ca efectul gradient să fie perfect. După ce oja s-a uscat complet, aplică un lac pentru strălucire. 
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod