Manichiura gradient, trendul care a cucerit Instagram. 25 de idei din care să te inspiri

Unghiile colorate în stil gradient au revenit puternic în trend vara aceasta. Celebrități precum Kylie Jenner sau Jennifer Hudson au adoptat o astfel de manichiură colorată și interesantă.
Dar ce este manichiura gradient? Un astfel de stil de a colora unghiile presupune trecerea treptată de la o nuanță mai închisă la una mai deschisă a aceleiași culori. De exemplu, se poate face o trecere treptată de la roșu până la roz pal. Se poate obține același efect interesant și prin folosirea unor culori diferite, din aceeași gamă. În acest caz, manichiura include mai multe culori. De exemplu, poți trece treptat de roșu, corai, portocaliu și apoi galben.

Însă pasionatele de ojă și colorarea unghiilor au dus trendul la un alt nivel și au inventat manichiura gradient pe "verticală".
Acest lucru presupune crearea unei treceri treptate de culoare nu pe aceeași unghie, ci de la o unghie la alta. Întreaga manichiură va avea un efect gradient deosebit.

Este un stil perfect pentru vară, mai ales dacă alegi să folosești culori intense, puternice, care se potrivesc de minune cu atmosfera estivală. Bineînțeles, o astfel de manichiură arată bine indiferent dacă alegi culori închise sau deschise. Este la fel de frumoasă și atunci când folosești nuanțe nude.

Pentru vară, cele mai populare variante de culoare sunt cele în tonuri intense de roșu, roz, oranj, galben, verde sau bleu.
Și oja în nuanțe neon se potrivește pentru acest stil. Este o variantă originală de a combina două tendințe importante în manichiură ale acestei veri. De asemenea, poți să folosești și două nuanțe diferite cu subton asemănător. O variată poate fi rozul în asociere cu lila, galben cu verde sau corai cu galben.

Dacă manichiura gradient pe aceeași unghie este de preferat să fie realizată la salon pentru că necesită o tehnică specială, varianta cu trecere treptată de la o nuanță la alta pe fiecare unghie este mult mai simplă.
Tot ce trebuie să faci este să investești în nuanțele de ojă care te ajută să creezi efectul gradient și să aplici pe fiecare unghie un ton diferit, de la cel mai închis la cel mai deschis sau invers.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod