Nuanțe de ojă în tendințe care arată excelent pe unghiile scurte

Dacă îți place să ai de obicei unghiile scurte, în mod sigur ai descoperit de-a lungul timpului că nu toate culorile de ojă ți se potrivesc.
Unele nuanțe reușesc să pună mai bine în valoare unghiile scurte, în timp ce altele sunt potrivite mai mult pentru unghii lungi. Trendurile acestei veri în materie de colorarea unghiilor sunt foarte interesante și în mod sigur vei găsi nuanțe care ți se potrivesc perfect. Iată câteva dintre culorile de ojă care arată excelent pe unghiile scurte:

Culori închise



Tonurile de burgund sunt potrivite tot anul, indiferent de sezon sau de momentul zilei. De asemenea, arată foarte bine atât pe unghiile scurte, cât și pe cele lungi.
O altă opțiune sunt nuanțele de prună, care includ subtonuri mov închis, dar poți încerca și tonurile de vernil închis. De asemenea, negrul se numără printre ojele care ar trebui să se găsească în colecția oricărei femei și este o alegere bună pentru unghiile scurte, pe care le pune foarte bine în evidență.

Culori neutre

 
Culorile neutre reușesc să-ți pună perfect unghiile scurte în valoare. Acestea creează continuitate între unghii și piele, ceea ce te ajută să obții un efect vizual de alungire la nivelul degetelor.
Nuanțele de piersică, care au subtonuri roz, au un aspect proaspăt și luminos, dar fără să iasă prea mult în evidență. Și tonurile de maro foarte deschis, ce amintesc de culoarea cafelei cu lapte sunt o variantă foarte bună pentru manichiurile nude. Anul acesta se poartă ojele care au o strălucire discretă și un efect metalizat abia sesizabil, ce oferă luminozitate. Alege o astfel de ojă într-o nuanță proaspătă de roz.

Culori intense

 
 
În această vară se poartă nuanțele neon, atât în modă, cât și în frumusețe. Iar dacă hainele în culori puternice de verde, oranj sau galben nu sunt pe placul tău, poți încerca acest trend într-o variantă ceva mai discretă, sub forma manichiurilor intens colorate.
Tonurile intense de roșu mac sau de oranj arată foarte bine pe unghiile scurte. Iar dacă ești suficient de îndrăzneață și vrei să atragi toate privirile, atunci poți să încerci nuanțele neon de galben sau verde.

Nuanțe strălucitoare

 
 
Glitterul este întotdeauna la modă. Iar în această vară, mixul de glitter și culoare este unul dintre cele mai interesante trenduri. Particulele strălucitoare sunt o variantă excelentă de a oferi luminozitate și strălucire unghiilor scurte.
Poți alege tonuri precum roz sau magenta combinate cu glitter, dar și nuanțe intense de argintiu sau lavandă cu particule strălucitoare.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod