Oferă-ţi un ten radiant de Valentine’s Day cu FOREO

Chiar daca nu imbratisam pe deplin o sarbatoare a iubirii “de import” si preferam sa ne bucuram de romanescul Dragobete, cu toatele ne pregatim intens pentru a fii mai frumoase in aceasta zi. Din dragoste pentru un “EL” sau din amor pentru propria persoana, infrumusetarea dinainte de Valentine’s este o scuza perfecta pentru a fura cateva momente de rasfat la coafor, manichiura si tratamente cosmetice.

Insa daca in aceasta perioada vizita la cosmeticiana se aseamana (din nou) mai mult cu ritual de tortura antica decat cu rasfatul sensorial la care visam, este posibil sa fie vina punctelor negre si al tenului incarcat de impuritati.

Solutia pentru o piele radioasa este o curatare eficienta si sistematica, ce permite produselor de ingrijire sa actioneze eficient. Secretul pentru a avea un ten curat nu consta in gasirea unei formule miraculoase sau investitii in produse scumpe, ci un ritual de curatare pe care sa il repeti zilnic.

Simpla demachiere sau spalarea cu apa a fetei nu indeparteaza in toatalitate machiajul si praful acumulat peste zi.



Este momentul sa apelezi la un expert: LUNA play smart de la FOREO. Aceasta perie faciala ultra-igienica foloseste senzorii incorporati pentru o analiza rapida si eficienta a pielii, fiind capabila sa creeze o rutina de curatare adaptata oricui il utilizeaza si pentru orice tip de ten.

- LUNA play smart analizeaza pielea si livreaza un program personalizat de curatare, totul intr-un singur device  
- Senzorii conectati la aplicatia FOREO citesc nivelul de hidratare, tipul de ten si varsta biologica
- Caracteristicile FOREO includ design din silicon ultra-igienic, puncte de contact gradate si pana la 8.000 de pulsatii T-Sonice pe minut

LUNA play smart extinde gama premiata a periilor de curatare faciala FOREO, prin intermediul senzorilor de piele avansati, capabili sa citeasca nivelurile de hidratare la 1000 de unitati pe secunda.

Tehnologia Bluetooth conecteaza dispozitivul la aplicatia FOREO. Aceste date in timp real sunt folosite pentru a analiza varsta, tipul, nivelul de umiditate si tenul in general pentru a crea un regim de ingrijire personalizat.

Pe baza acestei evaluari, aplicatia FOREO ofera recomandari pentru ingrijirea pielii si formuleaza o rutină de curatare personalizata pentru fiecare utilizator. Acest program optimizat se sincronizeaza cu dispozitivul LUNA play smart pentru a oferi o solutie personalizata si un ten mai radiant.

In Februarie, LUNA play smart este disponibila in 5 culori vibrante cu o reducere de 25% in magazinele DM drogerie markt.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod