Tratamentul cu cacao care îţi face părul sănătos şi strălucitor

Pentru a avea un păr frumos este necesar să îi acorzi suficientă atenţie şi să apelezi la tratamente eficiente care să-l protejeze şi să-i redea strălucirea, dacă este degradat.
Iar în acest sens, măştile naturale pot fi foarte utile, astfel că nu este necesar să cheltui mulţi bani pe produse cosmetice scumpe.

Una dintre acestea este masca naturală cu cacao. Pudra de cacao poate fi combinată cu o multitudine de ingrediente benefice pentru păr şi devine astfel o soluţie eficientă pentru îngrijirea părului degradat şi lipsit de strălucire.

De cele mai multe ori este de ajuns să combini numai două ingrediente pentru a obţine o mască de păr cu efecte benefice.
De exemplu, pudra de cacaua poate fi combinată cu uleiul de măsline, rezultatul fiind un tratament cremos care îi redă părului strălucirea şi îl face mai rezistent.

Mască cu cacao şi ulei de măsline

Cea mai simplă variantă este aceea de amesteca pudra de cacao cu apă. Ai nevoie de două linguri cu cacao pe care să le amesteci cu două linguri cu apă. Adaugă apoi două linguri cu ulei de măsline.

Amestecă bine, până când pudra de cacao este complet dizolvată. Aplică masca pe scalp şi masează la rădăcini.
Distribuie apoi uniform pe lungimea părului. Lasă masca să acţioneze timp de cel puţin 30 de minute, apoi spală-te pe cap cu un şampon blând.

Cacaua stimulează circulaţia sanguină la nivelul scalpului, ceea ce contribuie la o mai bună oxigenare a foliculilor piloşi, dar şi hrănirea lor intensivă cu substanţe nutritive care ajută la o creştere viguroasă a firelor de păr. Uleiul de măsline hidratează părul şi îi redă strălucirea naturală.

Pentru ca masca să îţi ofere rezultate vizibile este necesar să o foloseşti de două ori pe săptămânâ.

Mască cu cacao pentru păr subţire

Pentru această mască ai nevoie de 2 linguri cu pudră de cacao, o lingură cu miere şi două linguri cu ulei de măsline. Amestecă bine până când obţii o pastă omogenă.
Aplică pe scalp şi pe lungimea părului, apoi pune-ţi o cască pentru duş şi înfăşoară-ţi capul cu un prosop. Lasă masca să acţioneze timp de o oră. Spală-te pe cap cu un şampon blând. Această mască ajută la tonifierea părului subţire şi lipsit de volum.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod