A slăbit 52 de kilograme și a devenit Miss Marea Britanie 2020. Povestea incredibilă a unei tinere ambițioase

Cu multă muncă, perseverență și determinare poți ajunge pe culmile succesului. Și nu ar trebui să lași pe nimeni să-ți spună că nu poți. Aceasta este lecția pe care Jen Atkin, Miss Marea Britanie 2020, vrea ca toată lumea să o descopere.
În urmă cu câțiva ani, dacă Jen ar fi spus oamenilor că va ajunge Miss Marea Britanie, în mod sigur mulți i-ar fi râs în față. Era una dintre numeroasele femei supraponderale de care oamenii râd pe ascuns și pe care le numesc fără să stea pe gânduri „grase”. Pentru Jen Atkin, titlul de Miss Marea Britanie este o victorie personală, dar și dovada vie că atunci când îți stabilești un țel și muncești mult pentru a-l atinge, totul este posibil.

Pentru a-și atinge acest scop, Jen și-a schimbat radical alimentația, și-a luat adio de la stilul de viață sedentar și a slăbit peste 50 de kilograme.

Ajunsesem la măsura 50 (XXL) și rochia mea preferată nu mă mai încăpea.
Atunci am știut că trebuie să fac o schimbare
”, a declarat tânăra în vârstă de 26 de ani pentru Bored Panda. „M-am simțit incredibil să câștig Miss Marea Britanie. Nu m-am așteptat niciodată la așa ceva! Dacă în urmă cu câțiva ani cineva mi-ar fi spus că voi fi Miss Marea Britanie, nu aș fi crezut!”, a adăugat Jen Atkin.

Tânăra a mai spus că diferența dintre stilul de viață din prezent și cel din urmă cu câțiva ani este uriașă. „Mănânc mult mai sănătos. Nu urmez o dietă, dar mă gândesc mult mai mult la tot ceea ce mănânc.
Mă bucur în continuare de mâncărurile preferate, dar nu mai exagerez așa cum o făceam. Merg la sală de cinci ori pe săptămână și îmi place foarte mult. A devenit o parte importantă din viața mea și m-a ajutat în foarte multe privințe
”, a declarat Jen.

A avut nevoie de doi ani ca să ajungă de la 108 kilograme la 56 de kilograme, o diferență de 52 de kilograme. Ce ar trebui să faci dacă vrei să-i urmezi exemplul și să scapi de kilogramele în plus, dar îți lipsesc energia și motivația? Jen spune că totul ține de perseverență și pașii mărunți pe care îi poți face. 

„Cel mai important sfat al meu este să iei fiecare zi așa cum vine.
Imaginează-ți unde ai putea fi peste trei luni și continuă să menții micile schimbări. Consecvența este cheia și îți poate schimba viața!
”, recomandă Jen.

Un alt lucru care a motivat-o pe Jen să se schimbe a fost faptul că a fost părăsită de fostul său logodnic din cauza greutății sale. Acest lucru a dus la o criză personală, dar și la oportunitatea de a-și construi un viitor mai bun și mai frumos pentru ea. A fost începutul unei călătorii dificile, încununate cu succes.

Jen a fost numită Miss Scunthorpe și a intrat în cursa pentru Miss Anglia în 2018.
A luat apoi o pauză de la concursurile de frumusețe pentru a se căsători. Este o poveste care ne amintește că „au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” nu există doar în basme.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod