Manichiurile cu perle, trendul elegant al momentului pe care trebuie să-l încerci

Te pregătești pentru un eveniment special și nu știi ce manichiură să alegi? Ai putea încerca unul dintre cele mai elegante și sofisticate trenduri ale momentului în materie de manichiuri.
Anul acesta se poartă perlele, de la accesoriile pentru păr și până la bijuterii sau haine decorate cu perle. Nu este de mirare că perlele au cucerit și industria cosmetică, nu doar pe cea a modei. Ojele în nuanțe alb perlate sunt în continuare în tendințe, dar specialistele în materie de nail art au trecut deja la un alt nivel: perlele aplicate direct pe unghii. Acest stil a pătruns și în lumea machiajului, perlele fiind aplicate pe linia pleoapelor pentru un contur spectaculos al liniei genelor.
O manichiură cu perle este perfectă pentru evenimente speciale.
Iar toamna este de obicei presărată cu numeroase invitații la nunți și evenimente festive. Poți să alegi dintr-o gamă extrem de variată de manichiuri cu perle. Pot fi aplicate pe o bază nude, pentru un aspect delicat și romantic, sau le poți include în manichiurile cu ojă neagră, astfel încât să obții un contrast interesant.
Nail artistul Madeline Poole a dezvăluit pentru Popsugar cum poate fi realizată acasă o manichiură cu perle, iar totul începe cu ustensilele și materialele potrivite.
„Perlele de dimensiuni mai mici sunt mai bune pentru aplicarea pe unghii și ar trebui să găsești unele cu bază plată”, explică specialista. „Aceste au cea mai bună formă pentru modelele pe unghii”, spune manichiurista.
În ceea ce privește cea mai bună modalitate de aplicare, Poole are un truc simplu. „Atunci când așezi perle, cristale sau paiete, poți folosi un creion alb pentru a le ridica. Mina este puțin lipicioasă, iar perla se va atașa de ea, fiind apoi ușor de fixat pe unghii.
Este important să folosești un creion cu vârf alb pentru ca orice urmă rămasă pe perlă va fi mai ușor de curățat”, spune specialista.
Folosește un adeziv special pentru nail art, care este suficient de rezistent, dar nu îți afectează unghiile.
Descoperă câteva manichiuri cu perle pe care să le încerci și tu.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod