11 reguli de frumuseţe pe care ar trebui să le urmeze femeile de peste 25 de ani

Curăţare regulată

Cele mai multe dintre noi trăim în oraşe unde nu putem decât visa la puritatea aerului. În aceste condiţii, pielea este unul dintre principalii factori care ne protejează de contaminare, microbi şi bacterii diverse pe parcursul zilei. Cel mai bun lucru pe care îl poţi face pentru pielea ta este curăţarea ei temeinică şi cu atenţie. Este suficient să îţi ştergi faţa cu apă micelară dimineaţa, dar seara e necesară mai multă atenţie privitor la demachiere.

Citeşte cu atenţie ce scrie pe produsele cosmetice de curăţare şi exclude-le pe cele care conţin alcool. Ar trebui să nu sari niciodată peste ritualul de demachiere, indiferent de metodă. De asemenea, un cosmetician te poate ajuta să alegi cele mai bune soluţii pentru îngrijirea tenului tău.


Cosmetice de bună calitate

Fii foarte atentă la produsele cu care pielea ta intră în contact. De regulă, machiajul de dimineaţă rămâne pe tine pentru întreaga zi şi are tot timpul efect asupra pielii tale, fie el pozitiv sau negativ. Totul depinde de calitatea produselor pe care le foloseşti.

Cumpără produse cosmetice în conformitate cu principiul "mai puțin, dar mai bun"

Alege variante uşoare de fond de ten pentru utilizarea zilnică, cum ar fi cele fluide sau pulbere
Spală zilnic ustensilele de machiaj
Depozitează cosmeticele corect
Verifică data de expirare a tuturor produselor pe care le deţii la fiecare 6 luni. Nu regreta când le arunci pe acelea ieşite din termen, sănătatea pielii este mai preţioasă!

 

Zâmbeşte

Primele riduri care apar pe faţa ta sunt un model al celor mai frecvente emoţii. Eşte uşor să îţi dai seama de o persoană după vârsta de 50 de ani, pentru că trăirile lor se lipesc pe faţă ca o mască.


Pentru a elimina expresiile faciale nedorite, poţi începe să practici tehnici de relaxare. Acestea te vor ajuta să faci faţă stresului şi să îţi relaxezi muşchii faciali. De asemenea, încearcă să îţi controlezi expresia facială din când în când. Şi zâmbeşte! Cu cât o faci mai des, cu atât sunt şanse mai mari ca acesta să devină un obicei.

Acordă atenţie nu doar tenului tău

Bineînţeles, faţa este cartea noastră de vizită. De aceea, foarte multe dintre noi ne concentrăm pe păstrerea tinereţii la acest nivel şi uităm de gât, decolteu şi mâini. Curăţă cu atenţie toate aceste zone, tonifiază-le şi protejează-le. Fă gimnastică facială, ai grijă de sâni şi nu uita să foloseşti mânuşi de uz casnic atunci când faci curăţenie în casă.


Ai grijă de părul tău

O rutină corectă şi regulată de îngrijire a părului te poate ajuta să împiedici apariţia unor probleme cum ar fi pierderea părului, vârfuri despicate, fire albe prematur şi mătreaţă. În mod surprinzător, nu doar cosmeticele, ci şi obiceiurile noastre pot deteriora părul şi ne pot împiedica să obţinem rezultatele dorite.

Include mai multe produse lactate, cereale integrale şi legume crude în dieta ta

Redu cantitatea de căldură la care îţi supui părul prin uscare, placă de îndeptat sau ondulator
Protejează părul de soare purtând pălării sau folosind produse speciale de protecţie solară
Măştile de păr te-ar putea ajuta mult, mai ales cele care conţin ouă

Stilul de viaţă

Dacă vrei să păstrezi tinereţea pielii cât mai mult timp posibil, trebuie să îţi verifici mai întâi obiceiurile şi stilul de viaţă. Din păcate, nu există nicio pastilă magică care să te ajute să ştergi mulţi ani de lipsă de somn, stres, fumat şi o dietă nesănătoasă.
Nu există, de asemenea, o cremă magică care să refacă instant pielea afectată de razele ultraviolete şi traumatizată prin curăţare severă. Să ai grijă de tine nu e dificil dacă îl transformi într-un obicei obişnuit.

Iubeşte-ţi corpul, ai grijă de el şi zâmbeşte!
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ALAINDELON pe 10 Iul 2018, 17:11
    Sfaturi de la un barbat incredibil de bine conservat la 73 de ani ...

    1. Mananca numai si numai crud. CARNEA fripta pe gratar cu apa, in sange. OUALE crude, separat galbenusul si albusul cu pauze de doua ore intre ele. 2. NIMIC preparat, indiferent de caliatatea "CHEF-ului" ... 3. NU fuma. 4. NU bea alcool in general - prea des - si bere in special. 5. NU consuma paine si in special NU o asocia cu nimic ... Daca totusi o consumi, fara "goala" si cu putina apa, ceai, cafea. Curatza intestinele ... 6. Fa Sport, si CARDIO si GREU cu instalatie de forta. 7. Fa SEX zilnic, in schimb mult ... 2 - 3 ORE ar fi un quantum potrivit. Dar, nimic nu interzice a fi depasit ... In loc de "socializare" ... Astea sunt valabile pentru TOTI Indivizii Umani, deci SI pentru Femei, si pentru Barbati.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod