Mamă şi fiică

20 de trucuri de frumuseţe perfecte pentru mamele ocupate

Să fii mamă înseamnă să renunţi la o mulţime de lucruri pe care le făceai pentru tine în favoarea copilului!
Rezultatul este o rutină de frumuseţe aproape inexistentă, pentru că acum trebuie să ai grijă de copil. Este indicat ca din când în când să mergi la saloanele de înfrumuseţare, dar dacă acest lucru nu te reprezintă, există o mulţime de trucuri rapide care te pot face să te simţi frumoasă şi îngrijită. Iată care sunt:

1. Şamponul uscat va fi cel mai bun prieten al tău. Nu vei avea întotdeauna timp să faci duş, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să mai ieşi din casă pentru că părul tău nu arată bine. Investeşte într-un şampon uscat de calitate şi vei arăta minunat!

2. Pudra bebeluşului tău îţi poate fi de ajutor. Cheia este să aplici foarte puţină la rădăcina firului de păr, altfel te vei simţi şi mai murdară.

3. Pălăriile şi şepcile sunt o altă modalitate de a acoperi un păr neîngrijit.
Acest lucru funcţionează doar pentru persoanele care sunt adeptele unui astfel de stil.
Unora nu le stă deloc bine şi nu le este recomandat.

4. Poartă cu tine un pachet mic de şerveţele pentru absorbţia sebumului.
Când eşti în mişcare, este o modalitate bună de a-ţi curăţa pielea, fără a fi nevoită să îţi refaci întreg machiajul.

5. Spray de fixare pentru machiaj. Ultimul lucru pe care ţi l-ai dori este să ţi se scurgă machiajul de pe faţă în mijlocul zilei.

6. Încearcă crema cu pigment. Adaugi strălucire fără efort pe faţa ta, fără niciun fel de muncă suplimentară şi nu ai nevoie de fond de ten sau alte produse cosmetice.

7. Foloseşte rimelul rezistent la apă. Există foarte puţine mame care nu au plâns în timp ce aveau grijă de cel mic. Dacă nu există alte soluţii de rezolvare în legătură cu copilul, măcar se poate rezolva în ceea ce priveşte partea d emachiaj.


8. Genele false. Dacă nu ai timp să te dai cu rimel zi de zi, genele false pot fi o soluţie. Sunt mai costisitoare, dar merită!

9. Tatuajul sprâncenelor. Dacă nu ai timp să te machiezi dimineaţa, mergi şi defineşte-ţi sprâncenele, ele completează faţa foarte mult.

10. Blush şi ruj în acelaşi timp. Sunt o mulţime de companii care vând acest produs de tip 2 în 1.

11. Profită de momentele multi-tasking de câte ori poţi. În timp ce îţi înveţi copilul să se spele pe dinţi, fă şi tu acest lucru împreună cu el şi vei economisi timp.

12. Poartă haine colorate, cu multe motive. Este o modalitate bună de a ascunde cu brio petele şi murdăria după o zi petrecută alături de cel mic.

13. Ţine trusa de machiaj în geantă. Poţi să te retuşezi în maşină sau în baia de la serviciu, sau oricând ai un moment liber şi relaxant, important e să o ai la îndemână.

14.
Optează pentru o tusoare în scări şi straturi.
Cine are timp să îşi aranjeze un bob drăguţ atunci când e mamă, deci alege o tunsoare lejeră care nu necesită prea multă atenţie.

15. Ţine în permanenţă cu tine elasticele de păr. Din anumite motive, bebeluşii sunt foarte atraşi de părul tău şi trag de el până nu mai poţi de durere. Atunci când ai la îndemână un elastic de păr, îl prinzi în coadă şi scapi de grijă.

16. Foloseşte şosetele pentru un coc practic.
Este cel mai rapid mod de a-ţi ridica părul în căutarea unei coafuri practice.

17. Ţine un dezinfectant tot timpul cu tine.
Te ajută să scapi de toţi acei germeni pe care copii îi împrăştie pentru tot şi te ajută să miroşi mai bine, în acelaşi timp.

18. Foloseşte şerveţelele demachiante pentru a elimina machiajul la finalul zilei.
Când devii mamă nu mai ai timp de ritualul recomandat de demachiere, aşa că şerveţelele pot fi o soluţie de moment.

19. Simte-te bine fără machiaj. Învaţă să te accepţi şi să te simţi bine cu tine chiar dacă nu te machiezi pe parcursul unei zile.

20. Bucură-te că eşti mamă.
Chiar dacă nu ai avut timp de tine şi eşti neîngrijită azi, adu-ţi aminte că eşti o mamă minunată şi zâmbeşte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod