4 metode eficiente care încetinesc îmbătrânirea

Descoperă ce trebuie să faci ca să îți menții piele tânără și să încetinești îmbătrânirea! Celebrul Dr. Oz dezvăluie metodele eficiente care previn accentuarea ridurilor.
Specialistul propune metode simple care sunt ușor de urmat pentru oricine. Include-le în viața ta ca să arăți și să te simți mai tânără și plină de viață. 


4 metode eficiente care încetinesc îmbătrânirea 


Mască pentru atenuarea ridurilor

Specialistul recomandă să-ți faci acasă o mască exfoliantă care are proprietatea de a atenua ridurile. Mierea de albine, scorțișoara și oțetul din cidru de mere curăță tenul de celulele moarte, îl hidratează și îi redau elasticitatea. Odată cu trecerea anilor, pielea își pierde din elasticitate pentru că nu se mai produce suficient colagen.
Acest lucru determină apariția ridurilor, însă cu ajutorul acestei măști poți să încetinești îmbătrânirea pielii. 

Cum să prepari masca: amestecă o linguriță și jumătate de scorțișoară cu o lingură de miere de albine naturală. Masca se aplică pe tenul curat, se lasă să acționeze timp de 30 de minute și se curăță cu apă călduță. Apoi se șterge tenul cu un tonic făcut din o parte oțet cu o parte apă. 


Mască pentru atenuarea petelor pigmentare cauzate de înaintarea în vârstă

Zeama de lămâie te poate ajuta să atenuezi aceste pete și să cureți tenul, susține celebrul Dr. Oz.
Vitamina C care se găsește din abundență în lămâie inhibă producția de melatonină, făcând astfel petele mai puțin vizibile. De asemenea, este recomandat să folosești întotdeauna o cremă cu un factor de protecție ridicat atunci când te expui la soare. 

Cum să folosești lămâia pentru a atenua petele pigmentare: taie o lămâie în două și folosește o jumătate ca să masezi pielea din zona decolteului, de pe gât și mâini dimineața. Lasă să acționeze 10 minute, după care poți să faci un duș.


Cum să revitalizezi părul lipsit de strălucire

Secretul pentru un păr sănătos are legătură cu dieta și cu masajul, explică specialistul. El recomandă consumul meiului la micul dejun, deoarece este o sursă excelentă de proteine și previne căderea părului.
De asemenea, trebuie să folosești uleiul de argan presat la rece pentru a masa scalpul de câteva ori pe săptămână. Acest lucru va stimula circulația sângelui, firul de păr este lubrifiat și protejat, astfel că îți recapătă elasticitatea și strălucirea. 


Nu uita că sportul face minuni!

Un corp tonifiat te ajută să arăți cu mulți ani mai tânără. Antrenamentele cu greutăți, cardio sau yoga le poți integra în rutina ta, fără să fie nevoie să-ți petreci ore întregi făcând sport. Strecoară chiar și 15 minute de exerciții pe zi ca să-ți menții corpul în formă și să stimulezi arderea grăsimilor. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod