Ce să faci ca să ai o piele impecabilă, chiar și după 40 de ani

Îngrijirea pielii corpului este la fel de importantă precum îngrijirea tenului, însă din păcate, de cele mai multe ori, nu i se atribuie atenția cuvenită. În rândurile de mai jos, vom discuta despre pașii pe care trebuie să-i urmezi, precum și despre produsele recomandate.
Pasul 1: Curățarea
Așa cum ai obiceiul să-ți demachiezi tenul în fiecare seară, la fel ar trebui să procedezi și cu pielea corpului. Alege gelurile de duș delicate, cu ingrediente naturale, care hidratează pielea. 
 
Pasul 2: Exfoliere
Cel puțin o dată pe săptămână e bine să faci o exfoliere delicată. O astfel de procedură te ajută să îndepărtezi celulele moarte, de aceea e bine să alegi un produs revigorant, care nu conține săpun, cu aloe vera și coji de nucă zdrobite. 
 
Pasul 3: Protecție solară
Chiar dacă bronzul arată frumos, pielea ta are de suferit! Ultravioletele nu numai că pot provoca pete și arsuri solare, dar și îmbătrânesc pielea.
Folosește întotdeauna o cremă cu factor de protecție 50+.
 
Pasul 4: Hidratarea
După vârsta de 30 de ani, producția de colagen scade. Folosește loțiunile de corp hidratante, cu ingrediente naturale. 
 
Sigur, niciunul dintre acești pași nu vor împiedica apariția îmbătrânirii pielii, însă e bine să-i acorzi aceeași atenție de care beneficiază și tenul tău.
 
Dacă îți dorești o altă metodă de a avea o piele vizibil mai tânără și mai sănătoasă, fără să folosești toxină botulinică sau alte metode de chirurgie estetică, există o opțiune pe care o poți folosi în intimitatea casei tale.
 
ageLOC Galvanic Body Trio întinerește pielea și o face mai netedă după numai 10 minute.
Iată ce conține acest pachet:
 
1. ageLOC Galvanic Spa: un aparat mic pe care îl poți ține în mână. În momentul în care este aplicat pe piele, acesta eliberează curent Galvanic de joasă intensitate. Are 4 capuri interschimbabile și pot fi folosite pe diferite zone ale corpului. Printr-un masaj delicat, curentul electric ajută atât la înfrumusețarea și întinerirea pielii, cât și la îmbunătățirea circulației și concentrarea energiei celulare. 
 
2. ageLOC® Body Shaping Gel: acest amestec menține elasticitatea pielii și reduce aspectul îmbătrânit.
În plus, uniformizează aspectul zonelor cu gropițe, minimizează și netezește aspectul grăsimii corporale și al celulitei și îmbunătățește fermitatea pielii. 
 
3. ageLOC® Dermatic Effects: oferă o textură radiantă pielii, îmbunătățește aspectul acesteia, minimizează aspectul grăsimii, iar tehnologia optică de ultimă oră difuzează lumina instantaneu pentru a face pielea mai netedă.  
 
ageLOC Galvanic Body Trio este disponibil aici. Tu cum ai grijă de pielea corpului tău?  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod