Cele mai ciudate trucuri de înfrumuseţare care chiar funcţionează

Oricât ar părea de ciudate la o primă vedere, unele trucuri de înfrumuseţare chiar dau rezultate! Iată câteva idei pe care trebuie să le pui în aplicare de mâine!
Sunt ciudate, dar te pot face mai frumoasă! Aceste trucuri pe care poate le-ai întâlnit deja, dar  nu ai îndrăznit să le încerci chiar dau roade şi trebuie să le încerci. Descoperă cât de simplu este să îţi albeşti dinţii, să îţi ondulezi părul peste noapte şi ce să faci ca să ascunzi cearcănele!


Cele mai ciudate trucuri de înfrumuseţare care chiar funcţionează


Cum să-ţi albeşti dinţii

Cărbunele activ te ajută să albeşti dinţii în mod natural. Pune o tabletă de cărbune activ într-un pahar şi adaugă 5 picături de apă pentru a forma o pastă.
Cu ajutorul unei periuţe de dinţi se periază dinţii cu această pastă, se lasă să acţioneze şi se clăteşte bine gura. Atenţie! Acest tratament nu trebuie aplicat mai mult de două ori pe lună, deoarece poate să sensibilizeze dinţii.


Cum să ascunzi cearcănele

Majoritatea bloggerilor de frumuseţe susţin că acest truc funcţionează. Aplică ruj roşu pe zona cearcănelor, masează-l bine şi apoi aplică două straturi de anticearcăn. După ce ai lăsat câteva minute, se aplică pudră.
Deoarece este vorba despre o cantitate mai mare de produse de machiaj peste o zona mai sensibilă este recomandat să nu recurgi la această metodă zilnic, ci doar în situaţiile de urgenţă.


Cum să ai gene perfecte

După ce ai acoperit genele cu un strat de mascara, foloseşte un beţişor pentru urechi cu ajutorul căruia să aplici pe gene pudră de talc. La final se mai aplică un strat de mascara pentru a obţine volum şi gene perfecte.


Cum să-ţi ondulezi părul peste noapte

Foloseşte bureţii de vase pentru a obţine onduleuri perfecte! De asemenea, nu îi vei simţi şi nu te vor incomoda în timpul somnului. Împarte părul în câteva părţi, în funcţie de densitatea lui, şi rulează şuviţele pe un burete de vase, îndoaie-l şi prinde-l cu un elastic la capete.
Foloseşte acest truc înainte de culcare, iar dimineaţa vei obţine bucle perfecte!

Cum să foloseşti berea pentru un păr strălucitor

Berea conţine substanţe nutritive care hrănesc părul de aceea poate să fie folosită în locul balsamului. După ce ai spălat bine părul, se clăteşte la final cu o soluţie formată din o parte apă caldă şi o parte bere blondă. De asemenea, poţi să foloseşti berea şi ca bază pentru măştile pentru păr pe care le faci acasă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod