Cum să foloseşti corect uleiul pentru bebeluşi ca să-ţi hidratezi pielea. 7 reguli

Pielea ta este la fel de importantă ca cea a bebelușului tău. De aceea, trebuie îngrijită corespunzător și hidratată pentru ca procesul de regenerare să aibă loc și să prevină îmbătrânirea prematură a acesteia.
Uleiul pentru bebeluși este unul dintre produsele preferate ale femeilor, tocmai pentru că se absoarbe foarte bine în dermă și o hidratează în profunzime. Deși eficiența sa nu poate fi pusă la îndoială, acțiunile sale binefăcătoare vor fi mai vizibile și mai palpabile dacă vei respecta aceste 7 reguli:

1. Spală bine pielea înainte

Igiena este foarte importantă pentru sănătatea pielii, iar pastrarea la distanta a bacteriilor contribuie la suplețea și finețea pielii tale. În plus, dușurile sunt hidratante și revigorante, așadar reprezintă o desfătare nu doar pentru piele.

2. Folosește produse de curățare blânde cu pielea

Gelurile de duș și săpunurile agresive pot să usuce pielea. Alege doar acele produse hidratante, preponderent naturale, care sunt blânde cu pielea ta în timp ce elimină bacteriile și mirosurile neplăcute.

3. Folosește un exfoliant cel puțin o dată pe săptămână

Gomajul este foarte important pentru sănătatea și frumusețea pielii. Pentru a stimula regenerarea acesteia, trebuie să îndepărtezi întâi celulele moarte și să oferi astfel mediul propice pentru formarea unora noi.

4.Nu agresa pielea cu prosopul

Evită să te ștergi prin frecarea prosopului pe piele. Tamponează ușor pentru a nu-ți agresa stratul superficial al dermei sau nu te șterge deloc după duș și lasă apa să se evapore sau să se scurgă de pe ține, pur și simplu.

5. Folosește uleiul pentru bebeluși pe pielea umedă

Folosit pe pielea umedă, uleiul pentru bebeluși este de 10 ori mai hidrant decât orice loțiune obișnuită folosită pe pielea uscată, așa că nu uita să-l iei cu tine atunci când faci duș.

6. Dă-i timp să acționeze

Nu te îmbrăca imediat după ce ai folosit uleiul pe piele și lasă-l câteva minute să acționeze. Evită țesăturile sintetice și permite-i pielii să respire în fibre cât mai naturale precum bumbacul sau inul.

7. Nu uita de hidratarea din interior

Consumă cât mai multe lichide, mai ales în timpul verii, pentru a menține nivelul optim de hidratare în întregul organism. Astfel, pielea ta va străluci de sănătate, iar uleiul pentru bebeluși nu va face altceva decât să desăvârșească această frumusețe.

http://www.johnsonsbaby.ro/products/ulei

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod