Duş rece

Cum să-ți păstrezi bronzul natural pentru mai mult timp

După ce te-ai chinuit toată vara să obţii un bronz perfect, ar fi şi păcat să nu îl întreţii. Află cum!
Descoperă câteva sfaturi care te vor ajuta să-ţi păstrezi bronzul natural pentru mai mult timp:

Hidratează-ţi pielea


Nu există nicio modalitate mai bună de a-ţi păstra tonul pielii decât aceea de a-ţi da cu loţiune de corp regulat. După o vară la soare, trebuie să îţi hidratezi pielea în fiecare zi.  

Fă duşuri reci


Băile calde îţi pot deshidrata pielea, ducând la o exfoliere mai rapidă. Optează pentru duşurile reci şi utilizează un ulei de duş hidratant pentru a-ţi păstra culoarea.


Exfoliază-te


Ar putea fi ultimul lucru la care te gândeşti, dar este foarte important să îţi exfoliezi corpul o dată pe săptămână. Trebuie să se facă delicat, fără a insista!

Adoptă o dietă bogată în beta-caroten


Diverse studii au arătat că o dietă bogată în beta-caroten, acel tip de pigment roşi-portocaliu, poate reda strălucirea pielii de vară din interior. Cele mai bune surse naturale sunt caisele, cartofii dulci, mango, dar mai ales morcovii.

Bea apă


Nu consuma apa doar când e foarte cald. Hidratarea regulată poate contribui la prelungirea duratei de viaţă a celulelor, inclusiv a celulelor bine bronzate de la suprafaţă, şi, de asemenea, pentru înfrumuseţarea şi netezirea pielii.

Poartă alb


Acesta este un truc încercat şi testat pentru a crea iluzia unei culori mai întunecate a pielii. Hainele în culori deschise nu va prelungi bronzul tău natural, dar îl va accentua atunci când începe să dispară!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod