Frumuseţe. Cum să-ţi faci acasă loţiuni de corp pentru piele uscată

Învaţă cum să obţii creme intens hidratante şi cu arome senzaţionale din ingrediente naturale. Înlocuiesc cu succes produsele din comerţ care conţin adesea substanţe nocive

Unt de corp aromat

Pentru această reţetă vei avea nevoie de patru ingrediente 100% naturale din care vei obţine un unt de corp cu o textură excelentă. Secretul constă în folosirea mixerului pentru a amesteca foarte bine untul obţinut, astfel încât textura sa va fi cremoasă şi aerată, numai bună de aplicat pe tot corpul!

Iată cum să îl prepari:
Amestecă părţi egale - aproximativ o ceaşcă mică din fiecare - de ulei de cocos, unt de shea, unt de cacao, ulei de migdale. Pune-le într-un recipient rezistent la căldură pe care să-l întroduci într-un alt vas cu puţină apă, pe care să-l pui la fiert. După ce toate ingredientele s-au topit, fără să se încălzească prea tare, ia vasul de pe foc, lasă-l la răcit, apoi pune-l la frigider pentru cel puţin oră sau până când amestecul devine solid. Foloseşte apoi mixerul pentru a amesteca bine untul obţinut, până când acesta capătă o consistenţă cremoasă şi fină. Pune-l într-un borcan şi păstrează-l în frigider. Îl poţi folosi pe tot corpul, inclusiv pe faţă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod