Trucuri simple care te ajută să transformi cumpărăturile într-o adevărată plăcere

Chiar dacă avem posibilitatea să facem cumpărături online și să economisim timp, trebuie să recunoaștem că nimic nu se compară cu timpul petrecut alături de cea mai bună prietenă. Și cum altfel, dacă nu la cumpărături?
Am putea spune că shoppingul este ca viața în doi. Succesul depinde de partenerul pe care ți-l alegi. În fond, de câte ori nu ți-ai cumpărat lucruri pe care apoi nu le-ai purtat niciodată? Nu ești convinsă dacă galbenul te avantajează și nici nu știi dacă măsura 36 îți este potrivită. Pe cine întrebi? Mama nu vrea să te supere, iar despre consilierii din magazine nu ai o părere prea bună, așa că ai o singură opțiune: cea mai bună prietenă. În fond, ea e singura persoană care îți poate spune adevărul fără ocolișuri.

Iată câteva trucuri simple care vor transforma cumpărăturile într-o adevărată plăcere:

 
1. Alege zilele mai puțin aglomerate
Cu cât sunt magazinele mai aglomerate, cu atât mai obositoare devine experiența shoppingului. Dacă îți permite timpul, du-te la cumpărături în timpul zilei sau chiar dimineața.
 
2. Îmbracă-te confortabil
Cu cât te îmbraci și te dezbraci mai ușor în cabina de probă, cu atât mai bine. Optează pentru o rochie fluidă și o pereche de sandale comode sau pantofi sport.
 
3. Ghiozdan în loc de geantă
Spre deosebire de gențile clasice, ghiozdanele au un avantaj atunci când mergi la shopping. Astfel, nu mai ai mâinile ocupate și poți manevra mai ușor produsele pe care alegi să le probezi.
 
4. Produse în caz de urgență
Și pentru că un ghiozdan este mai încăpător și mai confortabil decât o geantă de umăr, nu uita să ai la tine o crema revigorantă de picioare Cedraflon cu extract pur de lămâie de Corsica și mentol. O poți folosi atât înainte de cumpărături, cât și după, când poate vei avea o senzație de picioare grele și obosite. De asemenea, e bine să ai și un plasture cu rivanol, în cazul în care faci bătături la picioare.
 
5. Răsfață-te cu o cafea delicioasă
Cum ai putea să închei altfel o ședință de cumpărături, dacă nu cu o cafea delicioasă alături de cea mai bună prietenă a ta? 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod