Un medic dezvăluie care este metoda corectă de a aplica deodorantul

Probabil că ai folosit până acum greșit deodorantul și antiperspirantul ani la rând. Un medic explică de ce este greșit să le folosești dimineața.
Aplici deodorantul în fiecare dimineață? Este momentul să schimbi această rutină, potrivit unui medic.

Cele mai multe persoane apelează la produsele deodorante și antiperspirante pentru a-și menține prospețimea de-a lungul zilei și a evita transpirația și mirosul neplăcut. Pe măsură ce temperaturile cresc, aceste produse sunt folosite tot mai mult, deși mai mult nu înseamnă întotdeauna mai bine. Pentru a beneficia din plin de proprietățile antiperspirante ale deodorantelor spray, stick sau roll-on, trebuie să le aplici la momentul potrivit.

Iar folosirea lor dimineața, după duș, nu pare să dea uneori rezultate, deși ar putea fi aparent cea mai bună decizie.
Iată care este motivul: medicul britanic Dawn Harper, cunoscut pentru participarea în cadrul documentarului "Embarrassing Bodies", a explicat de ce modul în care aplicăm deodorantele este greșit.

În loc să facem duș dimineața și să aplicăm produsul spray sau roll on, ar trebui să-l aplicăm seara, dezvăluie specialistul. În acest fel, deodorantul are timp să de usuce pe piele și să acționeze. 

"Aplică seara pe piele, înainte de a merge la culcare, pentru ca produsul să se usuce complet pe piele.
Lasă să acționeze peste noapte și și spală surplusul de produs cu apă și săpun dimineața
", declară medicul Dawn Harper pentru thesun.co.uk.

Medicul mai spune că este important să aplici deodorantul pe pielea uscată și să te asiguri că este complet uscat înainte de a-ți continua activitatea obișnuită din fiecare seară sau dimineață. 

Iar pentru uscarea completă, specialistul recomandă un truc mai puțin obișnuit: uscarea subrațului cu un foehn setat pe funcția de aer rece.

"Trebuie să-i permiți antiperspirantului să se usuce complet pe piele.
Poți folosi și un uscător de păr setat pe funcția de aer rece dacă este necesar
", declară medicul, citat de ok.co.uk.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod