10 trucuri de machiaj care îți fac viața mai ușoară

Nu este nevoie să cheltui foarte mulți bani pe produse cosmetice scumpe sau să irosești ore întregi în fața oglinzii ca să obții un machiaj perfect.
Uneori, câteva trucuri simple, dar eficiente, sunt de ajuns. Iată ce să încerci:

Obține efectul de tuș de pleoape cu un creion dermatograf

Pentru a realiza linii perfect netede și de culoare intensă cu un creion dermatograf obișnuit, poți să-i încălzești puțin vârful la flacăra unei brichete. Vei obține în acest fel textura unui tuș.

Pudră de față între straturile de mascara

Vei reuși să ai gene mult mai voluminoase dacă aplici între cele două straturi de mascara puțină pudră pe genele tale. Aplică pudra pe gene cu ajutorul unei pensule sau al unui bețișor de urechi după primul strat de mascara, apoi aplică ultimul strat.

Curbează genele și aplică eyeliner în același timp

Dacă folosești de obicei un dispozitiv pentru curbarea genelor, poți să economisești timp cu ajutorul unui truc simplu. Colorează cu un creion dermatograf latura de sus a ondulatorului de gene.
Când vei presa genele, acesta va aplica o linie de-a lungul genelor, la rădăcina lor. 

Creează iluzia unor sprâncene mai dese

Atunci când îți conturezi sprâncenele cu un gel sau ceară specială, presează ușor sprâncenele pe piele imediat după aplicare, înainte ca produsul să se usuce. Firele de păr colorate vor lăsa urme pe piele și vei crea astfel un efect vizual de sprâncene dese.

Tratează pielea înroșită și coșurile cu picături pentru ochi

Picăturile pentru ochi te pot ajuta să scapi de coșurile care apar fix când te aștepți mai puțin. Acest remediu simplu reduce inflamația și micșorează capilarele așa cum reușește să reducă și efectul de ochi înroșiți.

Folosește iluminatorul pentru ca ochii să pară mai mari

Dacă te trezești obosită dimineața sau nu ai dormit suficient, folosește-te de pudra sau crema iluminatoare pentru a crea efectul de ochi mari și expresivi. Aplică puțin produs sub sprâncene, dar și în colțurile interioare ale ochilor.
Particulele strălucitoare și culoarea deschisă a acestui produs de machiaj îți vor ilumina privirea.

Aplică pudră translucidă înainte de fond de ten

Acest truc nonconformist îți va face machiajul mult mai rezistent. Un strat de pudră translucidă aplicat înaintea fondului de ten va oferi o mai bună acoperire și îți va ascunde imperfecțiunile, fără acel efect neplăcut de mască. 

Conturează linia genelor folosind un șervețel umed

Încă nu ai învățat cum să trasezi perfect linia aceea prelungită în colțurile exterioare ale ochilor pentru a obține un machiaj cat eye? O poți realiza foarte simplu cu un șervețel umed. Machiază ochii înainte de a aplica fond de ten, apoi folosește șervețelul umed pentru a șterge excesul de creion sau tuș și a obține o linie perfectă.

Curăță bureții de machiaj într-un minut

Poți să-ți cureți rapid bureții de machiaj și să-i și dezinfectezi în același timp. Pune într-un bol puțină apă cu detergent lichid de vase sau săpun lichid și înmoaie bureții în apă.
Pune vasul în cuptorul cu microunde și setează cuptorul la o temperatură mare, timp de un minut. Clătește apoi bureții cu multă apă curată pentru a elimina urmele de săpun.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod