20 de idei creative ca să folosești tușul de ochi

Machiajul ochilor necesită multă îndemânare și pricepere pentru a ajunge la un rezultat spectaculos. Ca să obții un efect cool, iată câteva idei geniale ca să aplici eyeliner-ul!
Codițele realizate cu ajutorul tușului de ochi conferă nu sunt tocmai ușor de realizat, însă o dată ce ai deprins tehnica poți să obții o privire misterioasă. Cu cât urmărești mai multe tutoriale cu trucuri care te ajută să înveți tehnicile de machiaj, cu atât îți va fi mai simplu să realizezi un machiaj perfect.

Bineînțeles că mai ai nevoie și de foarte multă răbdare și practică pentru a pune în aplicare trucurile dobândite. Pentru că mereu apar idei noi în materie de frumusețe și machiaj, îți recomandăm să încerci și aceste idei creative pentru a folosi tușul de ochi. 

Sunt perfecte pentru o petrecere glamour sau o seară în club, iar machiajul tău va atrage toate privirile, fiind unul deosebit.
De la motivele florale care sunt în trend până la cele geometrice sau colorate poți să te inspiri din această galerie pentru a găsi cea mai potrivită combinație pentru tine. 
 

Greşeli pe care le faci când aplici tuşul pentru pleoape

 

1. Te uiţi direct în oglindă

Este primul pas greşit pe care îl fac majoritatea femeilor atunci când aplică tuşul pentru pleoape. Cel mai bine este să priveşti în jos, deoarece acest mic truc te va ajuta să aplici tuşul cât mai aproape de linia genelor, explică make-up expertul Troy Surratt pentru publicaţia The List.


2. Întinzi pielea înainte de aplicarea tuşului

Dacă ai obiceiul de a întinde pielea din colţul ochiului înainte de a aplica tuşul trebuie să ştii că acest pas este unul greşit şi nu te va ajuta să trasezi o linie perfectă. Potrivit specialiştilor, acest obicei accelerează apariţia ridurilor şi vei obţine o linie întreruptă, inestetică deasupra genelor.
În schimb, este recomandat să ridici puţin capul atunci când aplici tuşul de pleoape, deoarece îţi va fi mai uşor să trasezi o linie dreaptă. 

3. Trasezi o linie prea groasă

O linie prea groasă deasupra genelor creează senzaţia de micşorare a ochilor, prin urmare nu vei obţine efectul dorit. Este de preferat să trasezi o linie subţire, cât mai aproape de gene, deoarece numai aşa vei reuşi să defineşti şi să accentuezi frumos ochii.  

Foto: pinterest.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod