4 moduri inedite în care să folosești rimelul pentru a avea gene perfecte

4 moduri inedite în care să folosești rimelul pentru a avea gene perfecte

Mascara este aliatul de bază pentru gene lungi, dese și seducătoare. Pentru orice femeie care se machiază, lipsa rimelului din trusa de farduri este de neconceput.
Dar în afara modului obișnuit în care folosești mascara, trebuie să știi că există modalități mai puțin cunoscute în care o poți utiliza. Make-up artiștii celebrităților folosesc adesea două tipuri diferite de mascara pentru a obține exact efectul pe care îl doresc asupra genelor.

Iată ce trucuri de aplicare să folosești, pentru a obține gene spectaculoase:

Gene arcuite întreaga zi

Curbează-ți genele folosind ondulatorul pentru gene, apoi aplică mascara ta obișnuită. Al doilea strat de mascara pe care să-l aplici este unul rezistent de la apă, care va fixa genele.
Pentru că are o formulă rezistentă și mult mai rigidă decât rimelul obișnuit, cel de tip waterproof acționează precum un fixativ pentru gene, ceea ce înseamnă că vei avea genele arcuite întreaga zi. Un alt avantaj este acela că nu te vei chui să te demachiezi seara. Stratul de mascara obișnuită care se află sub cel rezistent la apă face curățarea genelor mult mai simplă.

Gene cu aspect natural

Dacă ai părul roșcat sau blond, rimelul negru nu arată tocmai natural pe genele tale. Dar asta nu înseamnă că trebuie să renunți la mascara ta de un negru intens.
Dar pentru un efect natural, aplică rimelul negru pe genele de sus. Pe genele de jos, folosește o nuanță de maro, care va avea un aspect mult mai natural decât rimelul negru intens. Culoarea mai deschisă în partea de jos a ochilor va ilumina în același timp privirea.

Gene dese, dar și lungi

Genele tale arată încărcate, lipite și groase atunci când aplici două straturi de rimel? Acest truc te va ajuta să ai dese perfect separate, lungi și cu mult volum. Primul pas este să folosești o mascara pentru volum, dar numai la baza genelor. Îți va ridica genele și le va face să pară mai dese și mai voluminoase.
Aplică apoi o mascara pentru alungire de la jumătatea genelor către vârfuri. Atunci când suprapui rimelurile cu funcții diferite, în loc să le acoperi, obții volum și lungime exact în acele zone în care ai nevoie de ele, fără ca efectul să fie gene îngroșate și lipite.

Gene colorate

Se poartă mascara colorată, în nuanțe interesante care variază de la albastru, verde, mov, roz sau chiar galben. Dar dacă te temi să le folosești pentru că sunt prea stridente, atunci merită să încerci un truc care care le reduce din intensitate. Dacă vei aplica un prim strat de mascara de tip primer alb, culoarea pe care o aplici ulterior va fi intensă și puternică.
Este o variantă potrivită pentru un look de seară sau pentru o petrecere. Pentru o nuanțare delicată, aplică întâi mascara neagră, apoi mascara colorată. De asemenea, poți să aplici rimelul colorat numai la baza genelor sau pe vârfuri, pentru un strop de culoare care va fi vizibilă de fiecare dată când clipești.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod