5 nuanțe de ruj pe care trebuie să le ai în sezonul de iarnă

Culorile puternice, închise și intense vor fi în trend în sezonul de iarnă. Descoperă ce nuanțe de ruj nu trebuie să-ți lipsească din trusa de machiaj!
Culorile intense de roșu, vișiniu și care ajung până la negru se regăsesc în paleta cromatică a rujurilor în tendințe pentru sezonul de iarnă 2017. Nici nuanţele discrete de nude şi piersică nu trebuie să le ocoleşti, deoarece şi acestea sunt opţiuni bune.

De asemenea, în tendinţele din sezonul de iarnă 2017 se regăsesc şi rujurile neon, în cazul în care preferi ceva mai îndrăzneţ.

Fie că preferi rujurile mate sau cu luciu, acum poţi să optezi pentru ambele variante, în funcţie de preferinţele tale.

Iată care sunt cele 5 nuanţe de ruj pe care trebuie să le ai în sezonul de iarnă:

 

1. Ruj în nuanţă de prună spre negru, mat sau cu luciu


La prezentările marilor case de modă, aceste nuanţe de ruj au făcut senzaţie şi le poţi purta în sezonul de toamnă-iarnă 2017. Vei obţine un look îndrăzneţ, misterios şi este de preferat să te axezi pe accentuarea buzelor, fără să încarci ochii.

Make-up artiştii au mizat în acest sezon pe contrastul puternic pe care îl obţii folosind un ruj puternic şi un machiaj cât mai natural al ochilor.

2. Tonuri de vişiniu cu luciu, aplicat în degradeuri


În acest fel poţi să obţii buze senzuale şi să nu te mai îngrijorezi că rujul tău se şterge pe alocuri. Tocmai aceasta a fost şi ideea make-up artiştilor prin aplicarea unor nuanţe de vişiniu, astfel încât să obţii un efect imperfect. După ce ai aplicat rujul în degradeuri poţi să foloseşti un luciu pentru tuşa finală.

3. Ruj în nuanţe de piersică


După culorile intense propuse mai sus, acest ruj va conferi un look diafan, curat şi senin. Este în trend şi în acest sezon, iar nuanţele de piersică le poţi combina cu un machiaj mai puternic al ochilor.

4. Buze cu efect lucios şi umed


Efectul de buze lucioase şi umede, atunci când se foloseşte o nuanţă de ruj discretă va merge de minune cu un machiaj al ochilor în nuanţe metalice sau smokey-eyes.

5. Rujul roşu clasic


Niciodată nu se va demoda şi este potrivit pentru orice ten. Rujul roşu clasic este întotdeauna o alegere perfectă atunci când vrei să impresionezi, fără să exagerezi cu un machiaj elaborat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod