Machiaj pentru ochi mai mari

8 secrete de make-up care-ţi fac ochii mult mai expresivi

Vrei să pui accent pe ochi atunci când te machiezi? Iată câteva secrete care-ţi fac ochii mai expresivi şi te ajută să obţii un look sexy!

Sprâncenele şi ochii capătă mereu o atenţie sporită din partea unui make-up artist. Atunci când vrei să pui mai mult accent pe ochi şi să-i faci mai expresivi, stiliştii au o serie de trucuri pentru a obţine look-ul dorit. Iată câteva secrete împărtăşite de Bright Side ca să-ţi faci singură un machiaj care să-ţi pună în valoare ochii:

1. Defineşte sprâncenele!


Conturarea şi definirea sprâncenelor este primul pas pe care trebuie să-l respecţi pentru a-ţi faci ochii mult mai expresivi. Foloseşte creion, ceară şi farduri speciale pentru a obţine sprâncene perfecte.

2. Smokey eyes pentru seară, nuanţe deschise pentru zi


Pentru ca pivirea ta să fie una expresivă şi accentul să fie pus pe ochi, este recomandat să mergi pe varianta de smokey eyes  (negru, gri, brun, mov, albastru) doar pentru un machiaj de seară. În cazul în care vrei un machiaj simplu, de zi, atunci trebuie să foloseşti nuanţe deschise de fard pentru ochi.

3. Alege rujul nude sau în nunaţe cât mai naturale


Buzele şi tenul trebuie să aibă o nuanţă nude, cât mai naturală, deoarece ochii vor părea mult mai expresivi. Un lip gloss sau un ruj nude constituie cele mai bune opţiuni pentru buze.




Machiaj cat eyes
Foto: http://cutediyprojects.com

4.Codiţa lungă gen cat eyes


Poţi desena o codiţă lungă gen cat eyes,  pentru a-ţi alungi ochii, această variantă fiind chic şi potrivită pentru zi.

 

5. Foloseşte întotdeauna iluminatorul

Acesta este un produs care conţine particule strălucitoare foarte fine şi care se aplică în zone cheie ale feţei. Pentru a obţine o privire expresivă foloseşte iluminatorul pentru a contura sprâncenele şi pentru colţurile interioare ale ochilor. Acest mic truc te va ajuta să obţii mai multă luminozitate în zona ochilor.

 

6. Nu uita de ondulatorul pentru gene

Genele tale vor părea mai alungite şi curbate, accentuând frumos ochii.

Machiaj cu creion dermatograf alb

7. Foloseşte creionul dermatograf alb

Pentru a face ca ochii tăi să pară mai mari foloseşte creionul alb pentru colţurile interioare ale ochilor şi întinde-l delicat în această zonă. De asemenea, pentru a da iluzia de ochi mai mari conturează-ţi pleoapa inferioară, pe interior, cu un creion dermatograf alb.

 

8. Mascara neagră

Ca să ai ochii mult mai expresivi trebuie să foloseşti mascara. Niciodată să nu faci greşeala de a folosi doar farduri pentru ochi, fără să aplici un strat generos de mascara.

Aceasta îţi va defini privirea şi accentuează mult ochii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod