Ce rujuri să alegi pentru buze mai pline

Poate că nu ai buzele Angelinei Jolie, însă asta nu înseamnă că singura soluție o reprezintă chirurgia estetică. Din contră! Produsele cosmetice au evoluat atât de mult, încât este suficient să alegi un ruj de calitate în nuanța potrivită pielii tale. Nu știi ce să alegi? Mai jos găsești o serie de reguli care te vor ajuta să ai buze mai voluptoase!
Nu e un secret faptul că în timpul verii femeile preferă un machiaj minimalist, cu accente de culoare pe buze, însă ce faci când nu ești suficient de mulțumită de volumul buzelor tale? Alegi Powerlips Fluid, un ruj lichid rezistent, care ajută la calmarea și catifelarea buzelor.

Însă cum te pregătești înainte de machiajul buzelor?

1. Exfoliază
Un ruj mat are nevoie de o piele impecabilă, așa că trebuie să-ți exfoliezi buzele. Poți opta pentru un amestec de zahăr brun și ulei de cocos sau pentru un masaj cu periuța electrică înmuiată în apă călduță, fără pastă de dinți. Acest proces nu numai că va îndepărta celulele moarte, dar va stimula și circulația în zona buzelor, oferind astfel volum buzelor. 
2. Hidratează
Așa cum ai grijă să-ți hidratezi tenul și buzele au nevoie de același tratament. Nu uita să bei suficientă apă și să folosești seara, înainte de culcare, fie un ulei hidratant pentru buze, fie o cremă specială. Nu numai că vei avea pielea foarte hidratată, dar eviți și apariția ridurilor fine. 

Îți recomandăm să faci exfolierea și hidratarea seara, altfel există riscul ca surplusul de grăsime sau ulei să nu-ți permită un machiaj al buzelor de durată. De asemenea, fii atentă la ingredientele pe care le conține rujul. Powerlips Fluid, rujul lichid de care povesteam mai devreme conține ulei de avocado pentru catifelare, vitamina E pentru hidratare, ceară de albine pentru calmarea și regenerarea pielii și caolin, o bază de argilă naturală care susține o culoare bogată, de lungă durată. 

Iată cum poți avea buze mai voluminoase cu ajutorul rujului:

1. Cumpără inteligent
Atunci când te duci la cumpărături, ține cont că ai nevoie de iluminator și o nuanță potrivită buzelor tale. Poți opta cu toată încrederea pentru un ruj lichid nude, roz, piersică sau chiar corai, însă evită nuanțele foarte închise dacă ai buzele subțiri.
 
2. Mat sau lucios?
Mat. E neplăcut să porți un ruj lucios în timpul verii. Transpiri, firele de păr se lipesc de buze și există oricând riscul de a curge. Mai mult decât atât, rujurile lucioase nu au culori bogate. Așa că poți alege un ruj mat.
 
3. Lichid sau solid?
Lichid! Dacă îți place să ai cel puțin 2-3 nuanțe de ruj în geantă, alege rujurile mate lichide. În timpul verii există riscul ca rujul solid să se rupă și în afară de asta, nu se aplică la fel de ușor ca un ruj lichid. 

Există un astfel de ruj? Da! Se numește Powerlips Fluid și este disponibil pe nuskin.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod