Cum să aplici creionul dermatograf în funcție de forma ochilor

Alegerea machiajului nu trebuie să depindă numai de tendințe, ci și de trăsăturile tale. Află cum să folosești eyeliner-ul ca să-ți pui ochii în valoare
Atunci când porți des eyeliner, poți crede că ai devenit un adevărat specialist în aplicarea perfectă. Dar chiar și în acest caz, deși ai o dexteritate de invidiat, modul în care alegi să-ți conturezi ochii ar putea fi unul greșit. Rezultatul? Un machiaj care nu îți evidențiază ochii așa cum ar trebui și care te dezavantajează. 

Este important să știi care sunt zonele pe care trebuie să le accentuezi. Iată cum să aplici creionul dermatograf în funcție de forma ochilor tăi: 

Ochi migdalați


Aplicarea eyelinerului în cazul ochilor migdalați poate fi foarte simplă. Tot ce trebuie să faci este să trasezi o lini subțire cât mai aproape de linia genelor, iar pe măsură ce te apropii de colțurile exterioare să îngroși treptat linia.
Prelungește linia în exteriorul ochilor printr-o codiță alungită, de lungimea pe care o dorești.

Ochi adânciți în orbite


Este destul de dificil să aplici creionul dermatograf pe linia genelor dacă ai ochii adânciți. O linie subțire pur și simplu nu va fi vizibilă. De aceea ar trebui să trasezi o linie groasă, pe care să o prelungești în colțurile exterioare. Vei obține în acest fel un machiaj care îți definește ochii și îi pune în evidență. Pentru un aspect dramatic, aplică puțin fard strălucitor în colțurile interioare ale ochilor.

Ochi rotunzi


În cazul ochilor cu formă rotundă, scopul este să folosești machiajul astfel încât să alungești vizual forma. Machiajul de tip cat eye obținut cu ajutorul creionului dermatograf este perfect în cazul tău. 

Ochii îndepărtați


Este necesar să definești mai bine colțurile interioare dacă ochii tăi sunt îndepărtați. Păstrează aceeași grosime a liniei trasate cu creionul dermatograf din colțul interior al ochilor și până în colțul exterior.
De asemenea, nu alungi prea mult ochii în colțurile exterioare prin prelungirea liniei trasate cu dermatograful. Scopul este să aproprii vizual ochii cu ajutorul machiajului.

Ochii apropiați


Una dintre cele mai bune tehnici de machiaj pentru ochii apropiați este aceea de a trasa linii lungi și ascuțite în colțurile exterioare. Folosind un fard de pleoape strălucitor în colțurile interne vei ilumina privirea, iar machiajul ochilor va fi unul impecabil.

Ochii mari


Stilul smokey eye este ideal pentru ochii mari și merită să-l încerci. În ceea ce privește folosirea eyelinerului, accentuează linia naturală a genelor și prelungește-o printr-o codiță în colțurile exterioare de aproximativ un centimetru.
Ochii mari sunt spectaculoși și tot ceea ce trebuie să faci este să-i pui în valoare și să-i alungești discret prin intermediul machiajului.

Ochii alungiți


Ochii alungiți sunt foarte sexy, dar trebuie să ai grijă ca atunci când folosești eyelinerul să nu îi faci să pară mai înguști. Accentuează linia genelor, dar ai grijă să creezi o codiță exterioră mai groasă în colțurile exterioare.
 
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod