Descoperă un must-have al machiajului pentru ochi, cu produsele de lux cu efect de ondulare a genelor!

Vrei să ai mai mult volum la genele tale? Este atât de ușor, dacă alegi un rimel de brand, ce oferă mai multă lungime, mai multă strălucire și mai mult volum genelor. Există diferite trucuri grozave pentru gene ce pun în evidență ochii și ajută la realizarea unui look elegant, ultramodern, festiv.
Colecția de produse de machiaj profesional din magazinele online include și cosmetice care oferă un volum spectaculos și ondulat genelor. Astfel de produse au efect de îngrijire pentru fortificarea genelor și obținerea unui aspect ideal, de extindere a genelor de volum construibil.

Având un rimel de înaltă calitate, poți obține un rezultat spectaculos și un look elegant. Contează desigur și alte aspecte: să urmărești tendințele modei și să alegi cele mai bune rimeluri de brand. Potrivit experților, noile tendințe ale modei din următorul an includ o serie de aspecte importante în materie de frumusețe și produse de marcă, precum:   

  • Rimel negru pentru genele mai lungi, mai frumoase și mai curbate, cu aspect dramatic
  • Nuanțe îndrăznețe la rimel pentru a oferi culoare genelor
  • Rimel galben pentru gene care face ochii să iasă în evidență
  • Evidențierea pleoapelor cu nuanțe de verde, albastru și roșu stacojiu la rimel și fardul de pleoape
  • Nuanțe noi la rimel, de verde smarald, albastru regal și fuchsia.

Alege un rimel ce oferă volum extrem și mai multă lungime genelor, pentru a avea un look senzațional, în orice ocazie!

 
Alungește-ți la maxim genele cu un rimel de brand care nu curge și rezistă întreaga zi! Acesta conferă genelor un volum impresionant și separă genele perfect, pigmentul lui intens îmbrăcând genele înt-un negru saturat.


Fără îndoială, peria este cea mai importantă parte a rimelului, ar spune orice make-up artist, sau orice fashionistă care își iubește genele. Aceasta dacă este conică poate avea rol de a întinde, multiplica și îngroșa genele. Peria cu dublu helix este recomandată în special pentru genele fine și scurte. Aceasta aplică uniform rimelul, mai ales dacă se face o mișcare în zig-zag, de la rădăcină spre vârf.

Unele rimeluri au o perie inovatoare cu un mecanism rotativ, care poate oferi genelor un volum extrem și o lungime maximă, permite rimelarea genelor în stilul preferat. În plus, rimelul este mai ușor de aplicat cu această perie și poate oferi rezultate grozave datorită formulei sale impermeabile și persistente.
 

Dacă se dorește un aspect de gene curbate, atunci se poate folosi în prealabil un ondulator de gene, apoi se alege un rimel cu perie cu bile ce este perfectă pentru a obține un plus de volum.

Dacă vrei să ai un aspect mai expresiv, atunci trebuie să utilizeazi un tip de rimel adecvat și să îl aplici corect. Prin urmare modul de aplicare contează mult, colorarea genelor se începe din colțurile exterioare ale ochilor, înaintând treptat spre zona tâmplelor. Poți utiliza și o perie de gene, folosită în mod frecvent de artiștii de machiaj profesioniști, care poate elimina excesul de rimel și poate preveni aglomerarea genelor.  

De asemenea, rimelul nu se aplică în prea multe straturi, pentru ca genele să nu se lipească între ele.
Pentru a avea genele ondulate, ai nevoie și de un rimel cu perie cu efect de ondulare. Prin tehnica de aplicare a rimelului în zig-zag se obține un efect de gene mai voluminoase și mai frumoase.

Brandurile moderne de produse cosmetice au creat și rimeluri cu efecte decorative, care ajută la alungirea genelor, acestea par să aibă mai mult volum și să fie mai grele.

De asemenea contează și demachiantul pentru ochi, acesta trebuie să fie de calitate, să elimine ușor și rapid chiar și rimelul rezistent la apă și cel mai important este să nu rupă genele.

În magazinele online găsești o gamă variată de produse de lux pentru un machiaj complex al ochilor și pentru un look elegant, ultramodern, în tendințele modei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod