Înainte și după machiajul de nuntă: Realizările uimitoare ale unui makeup artist albanez

Orice femeie visează să arate impecabil în ziua nunții. Iar machiajul joacă un rol extrem de important în ceea ce privește pregătirea pentru ziua cea mare.
Unii makeup artiști cu experiență au învățat de-a lungul anilor ce își doresc exact femeile de la un machiaj de nuntă: să le facă să se simtă precum adevărate prințese.

Unul dintre acești specialiști este makeup artistul albanez din Kosovo Arber Bytyqi. Acesta le ajută de peste șase pe femeile care îi calcă pragul salonului să obțină machiajul la care au visat pentru ziua nunții. Iar realizările sale sunt spectaculoase! Imaginile înainte și după arată puterea uimitoare a machiajului, dar și talentul de care dă dovadă specialistul.
Acesta este pasionat de machiaj încă din copilărie și spune să întotdeauna și-a dorit să devină makeup artist, potrivit brightside.me.

Bytyqi crede că cea mai frumoasă parte a meseriei lui este momentul în care femeile văd rezultatul final. Reacțiile lor la noul look sunt de neprețuit, este de părere specialistul.

Makeup artistul este foarte popular în țara sa și începe să devină o celebritate și pe Instagram. Într-un timp scurt a strâns peste 300.000 de followeri pe rețeaua de socializare.

Descoperă câteva dintre transformările spectaculoase obținute cu ajutorul machiajului pentru ziua nunții.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod