Sprâncenele împodobite revin: Cel mai ciudat trend de frumusețe pentru Crăciun

Perioada sărbătorilor se apropie, prin urmare începe să-și facă apariția pe rețelele de socializare un trend cel puțin bizar, care a apărut anul trecut.
Este vorba despre sprâncenele împodobite precum un brad de Crăciun.

Pasionații de make-up de pe Instagram devin tot mai creativi în încercarea de a se autodepăși și de a strânge cât mai mulți followers.

Anul trecut, aceștia au atins un nou nivel, reușind să surprindă prin moduri bizare de a machia sprâncenele, astfel încât să se asorteze cu perioada sărbătorilor.

În timp ce unii dintre ei și-au pieptănat în sens invers sprâncenele și au desenat pe piele globulețe astfel încât sprâncenele lor să arate precum un brad de Crăciun, alții au adăugat glitter, cristale sau paiete pentru un plus de strălucire.

Nu este un look pe care l-ar putea adopta oricine, dar ar putea fi o idee amuzantă pentru o petrecere de Crăciun alături de prieteni.
Asortate cu un ruj roșu, sprâncenele tale decorate vor atrage în mod sigur toate privirile. 

Dacă nu te imaginezi purtând sprâncene decorate precum un brad de Crăciun, ai putea să desenezi o căciulă de Moș Crăciun deasupra unei sprâncene, pentru un look festiv. 

Căciulițele în miniatură sunt chiar simpatice. Iar cei îndrăzneți pot transforma întreaga sprânceană într-o căciulă de Moș Crăciun, colorând-o în roșu și adăugând un ciucure alb la coadă.

Un alt trend ciudat pentru sprâncene este cel al sprâncenelor "angelice", de tip halou.
Este un look simplu, pentru că tot ce trebuie să faci este să prelungești colțurile exterioare ale sprâncenelor și să le unești pe frunte, deasupra lor.
 
Foto: Instagram 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod