Trucul ciudat folosit de Kim Kardashian pentru gene dese și lungi

Kim Kardashian a devenit treptat un guru în frumusețe, cel puțin pe rețelele de socializare. Pentru că fanii săi sunt întotdeauna foarte interesați să afle ce trucuri de înfrumusețare folosește vedeta, Kim nu se sfiește să ofere numeroase sfaturi.
Cele mai multe sfaturi sunt, însă, cât se poate de neașteptate și controversate. Unul dintre ele este de fapt un truc de modă și a făcut furori în urmă cu câțiva ani. Atunci Kim Kardashian a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că folosește bandă adezivă pentru a-și lipi sânii astfel încât să aibă un decolteu perfect în rochiile cu care nu poate purta sutien. 

Un alt truc neobișnuit dezvăluit de starletă este unul pentru decolorarea părului. Kim a dezvăluit într-o postare de pe blogul ei că și-a decolorat părul folosind vitamina C.
"Truc pentru păr: Am pisat vitamina C și am amestecat-o cu șampon ca să scot vopseaua roz din păr. Detalii pe aplicația mea", a scris starleta pe contul său Instagram.

De curând, vedeta le-a împărtășit fanilor, prin intermediul aplicației sale, trucul prin care ea reușește să aibă genele lungi și dese. 

Fondatoarea brandului de cosmetice KKW Beauty a postat pe aplicația sa articolul "7 moduri geniale în care să folosești corectorul". Dacă cele mai multe dintre sfaturi erau unele deja foarte cunoscute, unul s-a făcut remarcat tocmai pentru că este neobișnuit.
Kim susține că poți folosi corectorul pentru a obține un efect de gene lungi și dese. În loc să aplici mai multe straturi de mascara pentru volum, vedeta recomandă să îmbraci genele cu un strat de corector.

"Dacă nu ai o mascara pentru volum la îndemână, îți poți acoperi genele cu câteva straturi de corector. Aplică-l cu o pensulă mică pe lungimea genelor. Așteptă să se usuce, apoi aplică mascara. Volum și alungire instant!", a scris Kim.

Cele mai multe corectoare lichide au o consistență groasă, ceea ce probabil că oferă iluzia unor gene mai dese.
Dar un risc major este cel de apariție a iritațiilor sau infecțiilor la nivelul ochilor, în special în cazul persoanelor sensibile. 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod