Produsele din gama de îngrijire pentru păr uscat de la Le Petit Marseillais®, soluția pentru un păr hidratat și strălucitor în sezonul rece

În sezonul rece, când apar schimări climatice precum vânt sau ninsoare, iar temperaturile sunt foarte scăzute, ne dorim un plus de protecție și îngrijire. Părul este foarte expus la frigul din zilele reci de iarnă și la diferențele de temperatură, care îi pot afecta structura și îl pot deteriora. Acesta are tendința de a deveni uscat, lipsit de strălucire sau vitalitate, de aceea produsele de îngrijire trebuie alese cu mare atenție în acest sezon.

O alegere inspirată pentru a înfrunta cu brio vremea rece este gama de îngrijire pentru păr uscat și deteriorat de la Le Petit Marseillais® îmbogățită cu lapte de karité și miere din Provence: șampon, balsam și mască de păr.

Ingredientele alese cu grijă din natură și folosite pentru această gamă, sunt renumite datorită proprietăților lor speciale de a proteja și hrăni părul. Ele hidratează firul până la rădăcină, oferind strălucire naturală. Folosite cu regularitate, produsele din gama Le Petit Marseillais® redau părului uscat aspectul sănătos și în egală măsură îl protejează, făcându-l mai rezistent la schimbările vremii și la temperaturile extreme. Mai mult decât atât, folosite împreună, laptele de karité și mierea, lasă părului un parfum extrem de plăcut.  

Obținut din arborele de shea, ale cărui origini se găsesc în Africa de Vest, laptele de karité, alături de unt și ulei, este extrem de cunoscut pentru proprietățile sale hrănitoare și protectoare. Acesta este bogat în lipide vegetale și ajută la hidratarea părului, mai ales în sezonul rece, pentru că are o foarte bună capacitate reparatorie. În plus, laptele de karité protejează părul și folosit în mod repetat, previne uscarea lui.  
    
Mierea este nu doar apreciată pentru gustul și parfumul său dulci, dar este de asemenea una dintre cele mai renumite ingrediente naturale, folosite de către femei în ritualurile lor de îngrijire, pentru calitățile sale nutritive și puternic hidratante. Vitaminele pe care mierea le conține protejează părul în perioada iernii, îl hrănesc în profunzime și îl mențin sănătos.

Ritual de îngrijire în 3 pași: șampon, balsam și mască

Introdus în rutina zilnică de îngrijire Șamponul Le Petit Marseillais® cu lapte de karité și miere din regiunea Provence, oferă protecția și hidratarea de care părul uscat, deteriorat și fragil are nevoie de-a lungul zilelor de iarnă. Datorită proprietăților acestor ingrediente, părul va fi sănătos, hidratat și strălucitor, pe toată durata iernii.
 
Balsamul pentru păr uscat Le Petit Marseillais®, realizat din ingrediente de origine naturală, contribuie la hidratarea părului tău pe toată lungimea acestuia, îmbunătățind rezultatele obținute în rutina de îngrijire. Balsamul hrănește părul în profunzime, iar acesta își va recăpăta aspectul natural.


Se aplică după șamponare, pe toată lungimea părului, se lasă să acționeze timp de un minut și  apoi se clătește. Părul va fi ușor de pieptănat și va căpăta un parfum proaspăt.

Masca pentru păr uscat Le Petit Marseillais® oferă extra protecție și hidratează părul.  Combinația de lapte de karité și miere ajută părul uscat, deteriorat și fragil să înfrunte vremea extremă.


Pentru o rutină completă de îngrijire, aplică masca pe părul spălat, pentru 3 minute, apoi clătește cu apă din abundență. Cadoul tău în noul an: un păr strălucitor și plin de vitalitate!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod