Cum să obţii sprâncene perfecte, folosind diferite produse

Sprâncenele sunt ca rama unui tablou, cu cât rama este mai frumoasă şi mai potrivită temei prezentate în tablou, cu atât tabloul este mai evidenţiat, mai frumos. Află cum să obţii sprâncene perfecte!
Aşa se întâmplă şi cu sprâncenele, dacă sunt definite corect în acord cu trăsăturile chipului nostru, nu face decât să ne avantajeze.

Pentru că multe dintre noi preferăm un produs sau altul astăzi voi realiza un tutorial cu corecţia şi definirea sprâncenelor folosind doar fard sau doar gel sau… doar creion de sprâncene.

Să ne apucăm de treaba!


Corecţia şi definirea sprâncenelor, folosind fard



Pasul 1: Periem sprâncenele pentru a uniformiza firele rebele;
Pasul 2: Folosim un anticearcăn sau un corector, pentru a obţine o linie de contur uniformă a sprâncenelor;
Pasul 3: Cu o pensulă de blending întindem corectorul. Dacă nu o ai în trusa ta de make-up, poţi să îl estompezi cu degetul, până la uniformizare;
Pasul 4: Cu un fard de sprâncene sau fard de pleoape (dacă foloseşti fard de pleoape ai grijă să alegi o nuanţă cât mai apropiată de culoarea sprâncenelor tale; această trebuie să fie mata, nu sidefată), trasezi o linie imediat sub sprânceană, fără a apasă;
Pasul 5: Deasupra sprâncenei, din zona de mijloc a ochiului trasăm o linie, puţin deasupra sprâncenei pentru a o îngroşa.  Prin mişcări scurte, de jos în sus, unim cele două linii, în sensul de creştere a firelor de par.
TIPS: Dacă vrei să dai un aspect natural sprâncenelor aplică pe colţul intern al sprâncenei puţin fard irizant sau iluminator.


Machiaj pentru sprâncene, folosind gel


Pasul 1: Repetăm aplicarea corectorului şi uniformizarea lui;
Pasul 2: Cu un eyeliner gel, trasăm linia de contur a sprâncenei în partea interioară, linia va porni din colţul intern şi se va termină în colţul extern;
Pasul 3: În unghiul intern, pe sprânceană, aplicăm un fard maro cu unul sau două tonuri mai deschis decât cel folosit la baza;
Pasul 4: Prin mişcări de jos în sus, unim cele două nuanţe şi tragem spre exterior pentru a desena fire de par. Vom obţine un efect natural.


Corecţia şi definirea sprâncenelor folosind un creion


Pasul 1: Periem sprâncenele pentru a uniformiza firele rebele;
Pasul 2: Cu un creion de sprâncene sau dermatograf, cât mai aproape de nuanţă sprâncenelor, desenăm o linie pornind din colţul intern al sprâncenei, pe linia interioară, până spre colţul extern;
Pasul 3: Desenăm linia şi pe partea exterioară a sprâncenei; punctul de pornire va fi mijlocul ochiului. Prin mişcări scurte de jos în sus trasăm fire de par în sensul de creştere al acestora.
Cu o perie de sprâncene executăm mişcări scurte de jos în sus pentru a uniformiza firele desenate.
Indiferent de produsul pe care îl vei alege, pentru a-ţi contura sprâncenele, dintre cele trei prezentate, vei obţine un rezultat foarte bun. Trebuie să ţii cont însă că îngroşarea sprâncenei se face cu măsură, altfel rişti să obţii un efect nenatural.

MUA Alina Brailescu – www.abacademy.ro
Foto Cristian Dobre – www.cristiandobre.com
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod