Fiica în vârstă de 7 ani a lui Pink și-a vopsit părul mov

Pink este recunoscută pentru tunsorile sale nonconformiste și culorile de păr mai puțin obișnuite pe care le poartă. Și se pare că fiica sa, Willow, îi calcă pe urme.
Fetița în vârstă de șapte ani, care în urmă cu două luni a postat primul său tutorial de machiaj, și-a vopsit părul mov, iar părinții săi sunt foarte mândri.

"Ați cunoscut-o pe fiica mea, Wednesday Addams?? Te iubesc, maimuțică", a scris pe Instagram tatăl său, cascadorul Carye Hart, adăugând hashtagul #MyDaughterIsMorePunkThanYours ("fiica mea e mai punk decât a ta").



Willow și-a prezentat noul look pe scenă, la concertul mamei sale.
Micuța a urcat pe scenă în timpul concertului din Los Angeles, care face parte din turneul Beautiful Trauma, în timp ce mama sa cânta melodia "Raise Your Glass". Nu este prima surpriză de care au avut parte fanii la acest concert. Lui Pink i s-a alăturat Gwen Stefani, iar cele două artiste au cântat împreună melodia "Just a Girl.

Dar părul mov nu este singurul lucru sărbătorit în acest weekend de micuța Willow. Aceasta a împlinit sâmbătă șapte ani, iar părinții săi au marcat momentul și pe Instagram.
Pink a postat o imagine cu Willow de când era bebeluș, însoțită de mesajul "La mulți ani, scumpa noastră!", în timp ce Carye Hart a ales să publice un mesaj mai lung.



"La mulți ani fiicei mele năzdrăvane Willow, cu ocazia împlinirii vârstei de 7 ani! O iubesc pe această fetiță mai mult decât iubesc viața! Devine o fată puternică, inteligentă și sensibilă.
Sunt foarte mândru de tot ceea ce ești și mă bucur de fiecare moment când suntem împreună. Chiar și atunci când îmi dai de furcă! La mulți ani, fetițo! Mama, frățiorul mai mic și tata te iubesc de 100 de milioane de ori până la Lună și înapoi!"
, a scris Carye Hart pe Instagram.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod