Salma Hayek se mândrește cu firele sale de păr albe într-o postare pe Instagram

Salma Hayek este una dintre actrițele de la Hollywood care acceptă îmbătrânirea cu zâmbetul pe buze.
Vedeta în vârstă de 52 de ani a postat pe Instagram un selfie în care își anunță fanii că este "mândră" de firele ei albe. În imagine, actrița americană originară din Mexic pare să fie nemachiată și își pune în evidență părul aproape negru, care este brăzdat de câteva șuvițe albe.

"Mândră de firele mele albe", a scris Salma în dreptul imaginii postate pe rețeaua de socializare Instagram, unde este urmărită de aproape 9 milioane de persoane.

 

Salma Hayek ar trebui să fie mândră de felul în care arată, iar câteva dintre prietenii săi celebri i-au transmis asta prin intermediul comentariilor.

"O femeie superbă", a scris cântăreața și actrița Jessica Simpson.

"Ești uimitoare", a adăugat și rockerul Lenny Kravitz.

La finalul anului trecut, actrița din "Hitman's Bodyguard" a postat pe Instagram două selfie-uri fără machiaj care demonstrează că tenul său arată în continuare impecabil, dar și că are o siluetă de invidiat.



În august 2017, Hayek și-a dezvăluit secretele de frumusețe într-un interviu pentru The New York Times.

Actrița nominalizată în 2002 la Premiile Oscar pentru rolul din filmul "Frida", care are propria linie de produse cosmetice și de îngrijire a pielii numită Nuance, a declarat că se bazează în special pe produse de înfrumusețare naturale.
Aceasta a mai spus că nu își vopsește niciodată părul.

"Unul dintre motivele pentru care nu îmi vopsesc părul este că nu am răbdarea necesară să aștept cât durează tot procesul", a declarat Salma. "Nu vrea să petrec ce a mai rămas din tinerețea mea pretinzând că sunt mai tânără decât sunt în realitate și astfl să nu mă bucur de viață", a mai spus actrița.

Salma Hayek este căsătorită cu omul de afaceri francez François-Henri Pinault și are o fiică în vârstă de 11 ani, pe nume Valentina Paloma.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod