Și-a vopsit bretonul în culorile curcubeului, iar rezultatul este uimitor!

Nuanțele intense de albastru, roz, verde sau violet sunt în tendințe pentru colorarea părului încă de anul trecut. Iar unul dintre cele mai spactaculoase trenduri este cel al bretonului curcubeu.
Acest look nu este simplu de realizat și numai un specialist în adevăratul sens al cuvântului poate obține un rezultat impecabil. Caitlin Ford, o specialistă în colorarea părului din St. Louis, Statele Unite, demonstrează într-o postare pe contul său Instagram cum se realizează un breton curcubeu perfect. Nu doar rezultatul este uimitor, ci și tehnica folosită.

"Vara trecută mi-a venit ideea să-mi fac acest tip de breton. Voiam să fac ceva deosebit cu părul meu, dar să-l mențin sănătos în același timp.
Astfel am hotărât să-mi colorez bretonul
", a declarat Caitlin pentru cosmopolitan.com.

Prima dată când și-a vopsit bretonul în stil curcubeu, Caitlin Ford a apelat la ajutorul prietenei sale Kristine Cheeseman, la rândul său hairstilist. În prezent, aceasta își vopsește singură bretonul, iar un film postat pe Instagram arată pas cu pas cum se obține un astfel de look.




În primă fază, Caitlin separă bretonul transversal, în două secțiuni. Partea din breton lipită de frunte nu este vopsită, ci numai secțiunea de la suprafața bretonului.
Apoi aceasta aplică cinci nuanțe de vopsea care variază de la galben, roșu sau verde.

"Folosesc o hârtie albă în acest video pentru a se observa mai bine ce fac, dar de obicei folosesc folie de aluminiu iar procesul este același", mai spune Ford. După ce părul este întins pe hârtie, Caitlin aplică vopseaua albastră la vârfuri, apoi către rădăcină aplică nuanțele de galben și roșu.

Pentru a menține nuanțele intense, tânăra își vopsește părul o dată pe lună, iar o dată la două luni decolorează zona bretonului pe care sunt aplicate culorile.
Nuanțele nu se văd la fel de bine dacă părul nu este decolorat în prealabil, spune specialista. 



Deși este un look foarte îndrăzneț, Caitlin este de părere că bretonul său este cea mai bună carte de vizită. Aceasta declară că oamenii îi admiră părul și primește de multe ori complimente, inclusiv de la vedete. Cântăreața Fergie, cu care Caitlin a avut ocazia să se întâlnească, a fost foarte încântată de bretonul curcubeu al acesteia.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod