mama şi copilul

Trucuri de frumusețe post sarcină

Toate filmele pe care le vezi, cărțile pe care le citești, videoclipurile pe care le urmărești și celelalte mame cu care vorbești îți povestesc doar despre magia de a fi mamă, nu și despre lucrurile pe care le pierzi în timpul acestui proces. Pe de o parte, vezi cum îți crește burtica, iar pe de altă parte, știi că vei rămâne cu un semn. Însă există câteva trucuri de frumusețe post sarcină, care te vor face să te simți mai bine în rolul de mamă. Iată care sunt acestea!
Ce trucuri de frumusețe post sarcină poate încerca orice nouă mămică?

1. Menține-ți strălucirea


Una dintre părțile triste este pierdea strălucirii pe care o aveai în timpul sarcinii după nașterea bebelușului. Trebuie doar să mărești aportul de antioxidanți adus corpului prin fructele de pădure, prune, portocale și stafide. Ciocolata neagră este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți.

2. Hidratarea este secretul de care trebuie să profiți


Pierzi o mulțime de fluide în timpul nașterii. Pentru a restabili nivelul echilibrat al acestor fluide în organism, singura soluție este să bei cantități mari de apă.
Poți face, de asemenea, un obicei din a bea un pahar cu suc proaspăt în fiecare zi.

3. Spune nu vergeturilor


Aceste semne urâte nu ar trebui să fie prezente în viața ta. Fă-ți un obicei din aplicarea uleiului de măsline sau uleiului de ricin pe zona afectată și masează timp de 10-15 minute. Acest lucru ajută pielea să fie uniformă. De asemenea, utilizează un hidratant de bună calitate peste vergeturi de fiecare dată după baie.

4. Fără cearcăne


Perioadele tale de somn sunt reduse semnificativ odată cu venirea pe lume a copilului tău. Acest lucru îți provoacă apariția cearcănelor.
Pentru a reduce aceste cercuri întunecate din jurul ochilor, taie felii proaspete de castraveți și lasă-le în fiecare zi pe ochi timp de 15-20 de minute. Un alt truc de frumusețe poate fi aplicarea pliculețelor de ceai lasate în apă rece anterior, pentru a ameliora ochii umflați.

5. Ai grijă de părul tău


Un alt simptom comun după sarcină este căderea părului. Este posibil să nu ai timp să îți speli părul în mod regulat, deoarece ești prea ocupată pentru a răspunde nevoilor copilului tău.
Dar asigură-te că îți rezervi puțin timp pentru îngrijirea podoabei tale capilare. Aplică ulei de cocos cu o oră înainte de spălarea părului pe firele de păr și vei putea preveni uscarea și căderea părului.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod