4 zodii care cunosc cel mai bine oamenii. Nimeni nu le poate păcăli!

4 zodii care cunosc cel mai bine oamenii. Nimeni nu le poate păcăli!

Se poate spune că unele persoane au adevărați "senzori" care pot detecta imediat intențiile celorlalți. Reușesc să înțeleagă foarte bine oamenii și observă întotdeauna la timp dacă cineva are scopuri ascunse.
Iată care sunt cele patru zodii care cunosc cel mai bine oamenii:

Gemeni


Pentru că sunt foarte curioși, nativii din zodia Gemeni pun multe întrebări, ascultă ce au alții de spus și pun cap la cap detalii pe care alții nu le observă. Informația este specialitatea lor, iar aflarea și distribuirea informațiilor se numără printre temele centrale în viețile lor. Datorită memoriei uimitoare pe care o au și a gândirii logice de care dau dovadă, Gemenii pot face rapid "profilul" unei persoane. 

Acești nativi știu foarte bine când cineva îi minte pentru că ei rețin detalii din trecut pe care toți ceilalți le-au trecut cu vederea.
Și pentru că zodia Gemeni este un semn guvernat de Mercur, planeta comunicării, reprezentanții acestei zodii sunt specializați în recepționarea mesajelor, atât a celor verbale, cât și a celor nonverbale, precum gesturi, priviri, expresia feței. Iar toate acestea le dezvăluie multe despre cel care se află în fața lor.

Fecioară


Oamenii născuți în zodia Fecioară privesc pe toată lumea cu suspiciune, preventiv. Dar în unele cazuri, dovedesc că au motive clare pentru a fi suspicioși. Datorită faptului că sunt analiști excelenți și se pricep de minune să observe chiar și cele mai mici detalii, Fecioarele detectează imediat persoanele care au intenții ascunse.
Privesc întotdeauna cu un ochi critic și observă chiar și cele mai mărunte detalii. 

Acest lucru îi ajută pe nativii din Fecioară să cunoască foarte bine oamenii și să-i demaște pe cei care au intenții suspecte. De fapt, ei nu au încredere în nimeni până când nu le demonstrează că le merită încrederea.

Scorpion


Nativii din Scorpion au un fel de al șaselea simț. Ei reușesc să simtă instinctiv dacă o persoană este de încredere sau nu. Scorpionul are un magnetism aparte și este una dintre cele mai misterioase zodii. Este guvernat de Pluto, planeta transformării și a renașterii. Într-un mod misterios, persoanele născute în zodia Scorpion par să simtă energia transmisă de persoanele pe care abia le întâlnesc. 

Reușesc astfel, încă din primele clipe, să-și formeze o părere clară și apropiată de adevăr despre toți cei pe care îi întâlnesc.
Acești nativi pătrund în sufletul și mintea unei persoane și pot vedea adevărata sa natură fără să se străduiască prea mult. Tocmai de aceea, Scorpionii nu se lasă aproape niciodată păcăliți de oamenii cu mai multe fețe, care au intenții ascunse.

Săgetător


Persoanele născute în zoda Săgetător au un adevărat radar în ceea ce privește sinceritatea și autenticitatea celor din jur. Acești nativi iubesc oamenii sinceri, deschiși, care nu se ascund după deget sau care nu vor să pară altfel decât sunt. Acesta este motivul pentru care îi detectează rapid pe cei care au ceva de ascuns, care se prefac și au mai multe fețe. 

Săgetătorii nu au răbdare cu cei prefăcuți, mincinoși sau care se străduiesc prea mult să facă o impresie cu totul diferită față de cum sunt cu adevărat.
Cunosc foarte bine firea umană și se îndepărtează rapid de persoanele false. Nu au nevoie de prea mult timp pentru a descoperi adevăratele intenții ale unui om pe care l-au cunoscut de curând. 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod