4 zodii care nu tolerează minciuna

Toată lumea are ceva ce nu poate tolera. Indiferent dacă este vorba despre infidelitate sau laudă, cu toţii avem acel lucru pe care nu îl putem accepta nici în ruptul capului.
Pentru mulţi dintre noi, acel lucru este minciuna. Mincinoşii tind să fie oameni cărora nu le pasă de nimeni în afară de ei înşişi. Atunci când oamenii mint, de obicei au ceva de ascuns sau pur şi simplu consideră că celaltă persoană nu e demnă să fie sinceri cu ea.

Când îţi dai seama că ai fost minţit, poate fi o lovitură dură pentru tine. S-ar putea să te întrebi dacă tu ai cauzat acest lucru sau ai putea să întorci spatele şi să nu mai acorzi o a doua şansă. Indiferent cum reacţionezi în faţa mincinoşilor, cert este că trebuie să ştii că nimeni nu ar trebui să ţină pe cineva în viaţa lui atât timp cât acea persoană nu poate să fie cinstită şi deschisă.
S-ar putea să aibă de fiecare dată o scuze cu care să te manipuleze, dar dacă va reuşi o dată, îi va ieşi mereu.

Unele zodii au un mod incredibil de a detecta aceşti mincinoşi. Ele sunt foarte deschise faţă de toată lumea şi citesc foarte bine oamenii.

Care sunt zodiile care nu tolerează minciuna?


Berbec

Berbecul nu are timp pentru mincinoşi. El este sincer tot timpul cu toată lumea pe care o întâlneşte, deci nu vede niciun motiv pentru care să îi accepte pe cei falşi. Spre deosebire de alţi oameni, el îşi dă seama imediat dacă cineva spune un neadevăr.
Berbecul ştie că dacă eşti demn de încredere, totul va fi minunat. Aşa că va căuta să aibă alături tot mai mulţi oameni cinstiţi cu care să se distreze şi cu care poate ajunge acolo unde îşi doreşte.

Gemeni

Gemenii încearcă din răsputeri să nu mintă pentru că ştiu cât de urât e sentimentul de a fi minţit. Ei au tendinţa de a avea prea multă încredere în oamenii care arată că ştiu ce fac, dar dacă îi trădezi, atunci te vor scoate rapid din viaţa lor. Indiferent dacă este vorba de familie sau prieteni, dacă vor fi minţiţi, niciodată nu îi vor mai putea privi la fel.
Gemenii sunt genul de oameni care îţi oferă ceea ce meriţi.

Scorpion

Pentru Scorpion, minciuna este trădarea supremă. Abilitatea lui este de a fi întotdeauna cinstit, el spune exact ceea ce vrea să spună, chiar dacă prin vorbele lui răneşte. Acest lucru se întâmplă pentru că nu doreşte ca reputaţia lui de om cinstit să fie pusă în pericol. El are, de asemenea, un simţ dezvoltat de a detecta minciuna, iar atunci când află că cineva nu a fost sincer cu el, va face tot posibilul să se afle cât de mult a fost rănit.

Vărsător

Vărsătorul pur şi simplu nu are timp pentru mincinoşi.
El ştie că dacă oamenii nu au timp să fie cinstiţi cu el, atunci nici el nu are timp pentru ei. Având atâtea alte persoane şi lucruri în care merită să investească, Vărsătorul nu tolerează mincinoşii. De asemenea, urăşte când oamenii încearcă să îl manipuleze sau când simte că este subestimat.



 
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod