Femeie vinovată

4 zodii care se învinovăţesc pentru orice

Există patru semne zodiacale care par să se învinuiască mai mult decât restul. Iată care sunt!
Cele 4 zodii care se învinovăţesc chiar şi atunci când nu ar trebui:

Rac

Potrivit astrologiei, Racul tinde să acţioneze cu inima mai mult decât cu raţiunea. Nu îi place să facă greşeli şi suferă enorm, mai ales dacă greşeala sa a rănit o altă persoană în vreun fel. Un Rac se învinovăţeşte mai mult decât alte zodii. El o face pentru toate greşelile sale, indiferent cât de nesimnificative ar fi. Dacă vrea să se relaxeze, trebuie să lucreze la partea ei emotivă întâi.


Fecioară

Fecioara este perfecţionista zodiacului. Ea este harnică şi, de asemenea, urăşte tot ce itervine în calea scopurilor sale. Ea crede că are control asupra propriei sale vieţi şi se asigură de asta. Se învinovăţeşte mai des decât ar trebui. Dacă lucrurile nu merg aşa cum a planificat, ea se va simţi mizerabil. Viaţa e atât de imprevizibilă şi te poate prinde de multe ori nepregătit, iar o Fecioară ar trebui să conştientizeze acest lucru. Chiar dacă nu e pregătită, asta nu înseamnă că nu poate face faţă.


Peşti

Imaginaţia bogată a acestui nativ face ca emoţiile sale să îl copleşească. Acesta tinde să fie foarte emotiv atunci când vine vorba de greşeli. În cele din urmă, se va învinovăţi pe sine pentru ceea ce se întâmplă, mai ales dacă altcineva e rănit. Fiind atât de profund şi altruist, e dificil pentru el să nu investească atâtea sentimente. Nativul din această zodie trebuie să afle că chiar dacă a făcut o greşeală, se întâmplă şi nu se termină lumea cu asta.


Gemeni

Un nativ din această zodie nu e uşor de mulţumit. El se învinovăţeşte atunci când e schimbător şi ia unele decizii. El se grăbeşte să se învinovăţească dacă ceva nu merge bine. Poate deveni foarte nervos, iar acea nelinişte a lui se traduce ca fiind catalizatorul a tot ceea ce merge prost în viaţă. Uneori nu poate fi ferm în ceea ce priveşte nevoile lui, aşa că vina e singura opţiune. El ar trebui să îşi amintească faptul că nu trebuie să ştii ce vrei tot timpul pentru a fi fericit.


Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod