4 zodii în care nu trebuie să ai încredere

Încrederea este cheia în toate relaţiile noastre. Indiferent dacă este vorba de dragoste, prietenie sau de profesie, dacă nu avem încredere, atunci ce se întâmplă?
Ai avut vreodată o relaţie atât de puternică încât să îţi pui sufletul pe tavă fără să te gândeşti înainte? Să îţi spui chiar şi cele mai întunecate secrete? Sau, tu şi prietenul tău cel mai bun v-aţi făcut planuri extraordinare pentru vara care urmează să vină? Eşti extrem de entuziasmat de ceea ce urmează să se întâmple, însă persoana respectivă nu a fost niciodată atrasă de ideile tale şi doar s-a amuzat dându-ţi apă la moară? Sunt întrebări al căror răspuns te va dezamăgi şi îţi vor zdrobi sufletul.


Se pare că de multe ori ajungem să fim dezamăgiţi de acţiunile altora. Poate nu ne dăm seama că nimeni nu e este perfect şi că fiecare are defectele lui. Este sfâşietor când ne dăm seama prea târziu.

Pentru a evita dezamăgirea, iată semnele zodiacale în care nu ar trebui să ai încredere. Cu singurnaţă nu sunt demne de ea!

Care sunt zodiile în care nu trebuie să ai încredere?


Taur

Taurul nu este de încredere pentru că nu este dispus să facă compromisuri sau să îţi înţeleagă nevoile. Vrea să fie acolo pentru tine, dar, de asemenea, este important să se pună pe el pe primul loc.
Dacă este ceva cu adevărat important pentru tine, Taurul ţi se va dedica totuşi. Fiind puternic şi hotărât, nu suportă ca cineva să profite de el şi de încrederea lui. În caz contrar, el nu va mai face niciodată nimic pentru tine.

Gemeni

Gemenii sunt afectuoşi şi blânzi, aşa că, evident, vei găsi ce ai nevoie în ei. Dar, de asemenea, sunt curioşi din fire, astfel încât ei nu se vor opri niciodată cu întrebările şi vor să ştie totul. Sunt întruchiparea bârfei, pentru că nu pot să păstreze niciodată un secret.


Balanţă

Balanţă nu poate fi de încredere pentru că nu spune niciodată tot adevărul. Ea minte prentu a evita confruntarea şi pentru a cruţa sentimentele altcuiva în ideea de a evita un conflict şi mai mare. Acest lucru se numeşte minciună, indiferent cât de nesimnificativ ar fi subiectul.

Săgetător

Săgetătorul nu poate fi de încredere pentru că nu se ţine întotdeauna de cuvânt. Deci, din păcate, nu fi surprins dacă îţi promite ceva şi apoi nu se ţine de cuvânt. În acelaşi timp, el încearcă să îşi ducă obiectivele la bun sfârşit, însă sunt prea multe pentru el şi îl copleşesc până la urmă.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod