Femeie pusă la zid

5 zodii care fac pe oricine să se simtă mizerabil

Indiferent dacă e de vină educaţia sau zodia în care s-au născut, unii oameni par să fi venit pe această lume pentru a-i face pe ceilalţi să se simtă prost şi să sufere.

Există anumite zodii care sunt pur şi simplu prezenţe negative care provoacă numai rău în jur.

 

Iată care sunt:


Capricorn
În timp ce majoritatea oamenilor dintr-o încăpere văd un pahar pe jumătate plin, Capricornul îl vede pe jumătate gol şi apoi le spune că sunt proşti sau nebuni. Chiar şi în zilele lui bune, Capricornul este cel mai rece şi mai toxic semn zodiacal. Energia lui negativă e contagioasă, făcând pe oricine să se transforme în el.

Berbec
Berbecul crede că are întotdeauna dreptate, căutând mereu o dezabatere, chiar şi atunci când nu este necesară.

Pentru că e mereu nerăbdător şi combativ, e greu să nu împrumuţi din defectele lui. Oricine se simte mizerabil doar la gândul că stau în preajma acestui semn zodiacal.

Leu
Deşi Leul are multe calităţi admirabile, cum ar fi curajul şi generozitatea, el are şi defecte care fac pe oricine să aibă o tresărire atunci când îl vede. Nu numai că e arogant, dar nici nu gândeşte atunci când vorbeşte, adică îi jigneşte pe oameni fără măcar să îi pese. Practic, dacă te afli la o petrecere unde îşi face apariţia şi el, cel mai bine e să te duci acasă.


Fecioara
Fecioara e complicată, şi deşi pare drăguţă la o primă întâlnire, pe măsură ce o cunoşti vei descoperi că e cea mai critică persoană pe care ai cunoscut-o vreodată. Nimic nu e bine pentru ea şi, din acest motiv, toată lumea trebuie să sufere şi să se simtă oribil.

Gemeni
Pentru că acest nativ are dublă personalitate, el poate fi şi bun, dar şi rău. Dacă vezi parte amuzantă şi aventuroasă a lui, atunci nu ai de ce să îţi faci griji. Dar dacă o vezi pe cealaltă, mincioasă şi parşivă, atunci e de rău.
Chiar dacă nu te afce să te simţi mizerabil în acest moment, asta nu înseamnă că e un lucru bun că îl ai în viaţa ta.



Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod