5 zodii care își ascund perfect emoțiile. Nu le poți descifra!

Ce este o "față de poker"? În mod sigur ai auzit această expresie care se referă la abilitatea unei persoane de a-și controla perfect gesturile astfel încât să nu dezvăluie nicio emoție.
În ceea ce privește astrologia, sunt unele zodii care au această capacitate de a ascunde complet adevăratele sentimente și emoții. Fie o fac pentru că nu vor să se simtă vulnerabili, fie pentru că vor să pară puternici sau pentru că au intenții ascunse. 

Iată care sunt cele cinci zodii care își ascund perfect emoțiile:

Capricorn


Nu vei reuși să-ți dai seama cu adevărat ce simte un nativ din Capricorn pentru că cei născuți în acest semn sunt adevărați profesioniști în mascarea emoțiilor. O fac într-un mod natural, fără să se străduiască. Vor să aibă întotdeauna o atitudine rece și distantă pentru că simt nevoia să se impună și să fie respectați.
De asemenea, consideră că emoțiile sunt, de fapt, slăbiciuni care îți pot afecta rezultatele profesionale și nu numai. Și pentru că își doresc mereu perfecțiunea, nu vor lăsa emoțiile să le stea în cale.

Gemeni


Poate ți se pare ciudat că nativii din Gemeni se află în această listă. Aparent, sunt unii dintre cei mai deschiși oameni, care nu se tem să spună pe loc ceea ce simt, chiar dacă îi șochează pe ceilalți. Par "gură-spartă", care împărtășesc și ce nu ai vrea să afli. Dar adevărul este că nu vei putea citi niciodată ce simte cu adevărat un Geamăn. Acești nativi ascund în adâncul lor emoțiile reale și folosesc o mască superficială de emoții pe care toți ceilalți o pot vedea.
În acest fel se protejează de restul lumii și își ascund cele mai sensibile trăiri.

Fecioară


Fecioarele sunt imposibil de citit pentru că toate emoțiile și sentimentele lor se ascund în spatele unei grimase dezaprobatoare. Este o expresie care pare să indice permanent că "ceva miroase urât". Nativii din Fecioară nu se pricep să-și arate emoțiile și de multe ori le ascund pentru că se tem că vor fi judecați de ceilalți. Numai ei au voie să facă asta.

Scorpion


Scorpionul este expert în comportament misterios, secrete și sentimente ascunse. Cei născuți în această zodie au strategii foarte bine puse la punct, iar dacă emoțiile lor nu sunt compatibile cu drumul pe care l-au ales, le vor ascunde extrem de bine.
Nu vei putea ghici niciodată ce simte cu adevărat un Scorpion, dar vei afla dacă ești suficient de loial încât să-i câștigi încrederea. Un talent deosebit al Scorpionului este capacitatea de a-și ține în frâu emoțiile în cele mai dificile, tensionate și presante situații. Tocmai datorită acestei abilități pot deveni excelenți chirurgi, politicieni de succes sau orice altă carieră în care presiunea ridicată este la ordinea zilei.

Leu


Imaginea este extrem de importantă pentru nativii din zodia Leu. Iar pentru a-și păstra imaginea construită cu atenție, cei mai mulți dintre ei își vor ascunde cu orice preț adevăratele emoții și sentimente.
De exemplu, nu vor recunoaște niciodată că se îndoiesc de o decizie pe care au luat-o. De asemenea, pentru Lei, totul este o competiție care trebuie câștigată. Iar dacă pot dobândi un avantaj ascunzându-și emoțiile, o vor face fără să stea pe gânduri. Au o plăcere deosebită în a testa apele și a afla care este starea celuilalt înainte de a dezvălui propria poziție. Este o abilitate care îi ajută mult în funcțiile de conducere și în afaceri, dar nu la fel de mult în viața personală.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod