5 zodii care sunt prea mândre pentru a-și cere iertare, potrivit astrologiei

5 zodii care sunt prea mândre pentru a-și cere iertare, potrivit astrologiei

Să-ți ceri iertare este printre cele mai grele lucruri din lume. Gândește-te la sentimentul pe care îl ai atunci când trebuie să-ți ceri iertare pentru ceva și nu te poți mobiliza să o faci.
Aceste zodii sunt prea mandre pentru a-si cere iertare, potrivit astrologiei.

Scuzele sunt inspaimantatoare si te fac sa te simti vulnerabila si expusa, asa ca adesea evitam sa ne cerem iertare si lasam lucrurile asa cu speranta ca se vor rezolva de la sine.

Exact asa gandesc unele semne zodiacale, spun astrologii.

Mandria poate fi o calitate, dar atunci cand devine prea importanta, se poate interpune in calea dezvoltarii tale personale si iti poate afecta negativ relatiille. Daca esti prea mandra ca sa-ti ceri iertare, esti probabil prea mandra ca sa admiti ca ai gresit.
Sau poate nu-ti dai seama de raul pe care il faci.

1. Taur (20 aprilie – 20 mai)


Atunci cand esti incapatanata ca un taur, ti se poate parea greu sa-ti recunosti greselile. Ca sa-si ceara iertare, un Taur ar trebui nu numai sa recunoasca o greseala, ci sa si-o si asume, ceea ce nu reprezinta o optiune. Sa-si ceara scuze inseamna o reducere a puterii, iar Taurul se bazeaza pe putere. Cel mai adesea, un Taur va considera ca cealalta persoana este de vina si trebuie sa-si ceara scuze.

2. Varsator(20 ianuarie -18 februarie)


Nativilor zodiei li se pare prea greu sa-si ceara iertare pentru ca sunt prea mandri.
Iar ego-ul lor ar avea de suferit. Ei pot sa nu fie constienti de greselile lor, iar daca isi cer scuze, inseamna ca le recunosc. Si asta nu se face. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod